Video

Αιμίλιος Χειλάκης: Άνοιξε την καρδιά του στον Νίκο Χατζηνικολάου

Αιμίλιος Χειλάκης: Άνοιξε την καρδιά του στον Νίκο Χατζηνικολάου
Αιμίλιος Χειλάκης: Ο γνωστός ηθοποιός μαζί με την σύντροφο του, Αθηνά Μαξίμου, παραχώρησε μια μεγάλη συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Αιμίλιος Χειλάκης: Ο αγαπημένος ηθοποιός έχοντας στο πλευρό του την σύντροφο του, Αθηνά Μαξίμου, βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Ενώπιος Ενωπίω» και μίλησαν για την ιδιαίτερη σχέση τους, το γεγονός πως δεν απέκτησαν παιδί μέχρι σήμερα, αλλά και για τη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε ο Αιμίλιος Χειλάκης με την υγεία του.

«Εγώ θαυμάζω την Αθηνά. Απορώ μερικές φορές πώς συνεχίζει να είναι μαζί μου» παραδέχθηκε ο Αιμίλιος Χειλάκης, ενώ συμπλήρωσε: «Εγώ πιστεύω πάρα πολύ στο “εμείς”. […] Εγώ δηλώνω άθεος, ούτε καν αγνωστικιστής. Το “για πάντα” για μένα είναι κάτι πολύ συγκεκριμένο. Εγώ θα ζήσω για πάντα, όσο αντιλαμβάνομαι. Τη στιγμή που θα κλείσω τα μάτια μου σταματά και η αντίληψή μου για τον χώρο και τον χρόνο. Άρα το για πάντα είναι για τη ζωή μου. Θέλω να μου συμβαίνει ο έρωτας για την Αθηνά για πάντα».

Από την πλευρά της, η Αθηνά Μαξίμου εξομολογήθηκε: «Εγώ δεν την πιστεύω αυτή την έκφραση. Το “για πάντα” ίσως είναι μια ανθρώπινη αλαζονεία. Έχουμε την ανάγκη να δαμάσουμε τον χρόνο, να κατακτήσουμε τον άλλο… Είναι μια δήλωση παντοδυναμίας. Έτσι νομίζω».

Αιμίλιος Χειλάκης: Το σοβαρό πρόβλημα της υγείας του

«Έχω περάσει περιπέτειες υγείας 4-5 φορές. Έγινε γνωστή η μία επειδή ευχαρίστησα τον γιατρό μου» εξομολογήθηκε ο διάσημος ηθοποιός, εξηγώντας: «Το σπουδαίο είναι όταν μου περιέγραψαν -τη στιγμή που εγώ ήμουν ναρκωμένος και δεν καταλάβαινα τίποτα και ξύπνησα μες στην τρελή χαρά- τι είχε περάσει η Αθηνά. Όταν μου το περιέγραψαν είπα “ωπ ήταν σοβαρά τα πράγματα”. Γιατί εσύ δεν αντιλαμβάνεσαι τη σοβαρότητα, σχεδόν δεν στη λένε κιόλας. Είναι ο άνθρωπός σου με ό,τι σημαίνει αυτή η έννοια. Ξυπνά, σε ακούει, είναι εκεί για σένα, φαντάζομαι περνάει πολύ χειρότερα τα πράγματα από ότι εσύ που έχεις το πρόβλημα. Αυτό είναι ένας ακόμα λόγος που θαυμάζω τον άνθρωπο μου, τη σύζυγο μου. Με βαθιά αγάπη το λέω, με μεγάλο έρωτα».

Για τη συγκεκριμένη περιπέτεια, η Αθηνά Μαξίμου τόνισε: «Νομίζω ότι αυτό που αντιλαμβάνεται κανείς σε τέτοιες, ακραίες περιπτώσεις είναι πως όταν τελείωσε όλο αυτό και βγήκε ο Αιμίλιος από τη νάρκωση κατάλαβα πόσο πραγματικά τον αγαπώ. Εκείνη τη στιγμή είπα πως δεν με νοιάζει αν θα είμαστε μαζί, αλλά να είναι καλά. Τότε κατάλαβα πόσο βαθιές ρίζες έχει αυτή η αγάπη. Για μένα είναι ο άνθρωπός μου και τον αγαπώ. Η ζωή είναι παράξενη, απρόβλεπτη. Άσχετα με το τι μέλλει γενέσθαι και τι φέρνει η ζωή στο μέλλον, του έχω πει πως για μένα είναι ο άνθρωπος της ζωής μου».

Το παιδί που δεν ήρθε

Πώς αντέδρασε η Αθηνά Μαξίμου όταν ρωτήθηκε αν σκέφτεται πια το κεφάλαιο της μητρότητας; Εκείνη απάντησε: «Μερικές φορές τα πράγματα έρχονται έτσι στη ζωή που καλώς ή κακώς -επειδή έχει συμβεί πολλές φορές στη ζωή μου γενικότερα- που λες “κάθε εμπόδιο για καλό”. Ίσως κάποιος, κάτι είναι σαν να σου λέει “άστο για κάποιον λόγο δεν γίνεται”. Προς το παρόν είμαι σε αυτή τη φάση. Είναι κάτι που ξέρω ότι αλλάζει τη ζωή – φαντάζομαι, ακούω από φίλους. Καμιά φορά σκέφτομαι, ίσως για να προστατεύσει κανείς τον εαυτό του, πως δεν είναι και αυτοσκοπός. Δεν χρειάζεται να γίνουμε όλοι γονείς, όλοι να έχουμε παιδιά. Στην αρχή σκεφτόμουν τη μοναξιά των γηρατειών και μετά λέω “Θες να κάνεις παιδιά επειδή φοβάσαι πως θα γεράσεις μόνη σου;”».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments