Αθλητισμός

Γιάννης Αλαφούζος: Παίρνει πάνω του την ανανέωση Κουρμπέλη

Γιάννης Αλαφούζος: Παίρνει πάνω του την ανανέωση Κουρμπέλη
Γιάννης Αλαφούζος: Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ αναμένεται να αναλάβει προσωπικά την υπόθεση του αρχηγού του Παναθηναϊκού.

Γιάννης Αλαφούζος: Οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό τις τελευταίες εβδομάδες είναι συνεχείς και όλες έχουν έναν κοινό παρανομαστή. Την πλήρη ενεργοποίηση του Γιάννη Αλαφούζου. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ έχει στείλει το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση στο Τριφύλλι ότι έχει ξαναπάρει τα ηνία και επιβλέπει τους πάντες.

Μία από τις πρώτες κινήσεις του Γιάννη Αλαφούζου ήταν να τελειώσει μία και καλή την υπόθεση του Τάσου Χατζηγιοβάνη, που ταλάνιζε πολλούς μήνες τον Παναθηναϊκό. Και έπεται και συνέχεια. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ έχει ενημερωθεί για όλες τις εκκρεμείς υποθέσεις, και θα ασχοληθεί προσωπικά με όλες τις ανανεώσεις, με σημαντικότερη την ανανέωση του συμβολαίου του Δημήτρη Κουρμπέλη.

Ο Γιάννης Αλαφούζος αναμένεται να αναλάβει προσωπικά την υπόθεση του αρχηγού του Παναθηναϊκού, με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ να είναι αποφασισμένος να τον κρατήσει. Το έχει μεταφέρει στον Κουρμπέλπη ότι θα τον συναντήσει σύντομα. Ραντεβού μεταξύ των δύο ανδρών δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη, αλλά υπάρχει χρόνος, καθώς ο Κουρμπέλης έχει συμβόλαιο ως τον Δεκέμβριο του 2020.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments