Αθλητισμός

Χιλάλ Σουντανί: Στην εθνική του μετά από 1,5 χρονο ο Αλγερινός

Χιλάλ Σουντανί: Στην εθνική του μετά από 1,5 χρονο ο Αλγερινός
Χιλάλ Σουντανί: Οι εξαιρετικές του εμφανίσεις με την φανέλα του Ολυμπιακού ανάγκασαν τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Αλγερίας να καλέσει τον 31χρονο μετά από 1,5 χρόνο απουσίας.

Χιλάλ Σουντανί: Μπορεί ο 31χρονος επιθετικός να μην συμπεριλαμβάνεται στην λίστα του Ολυμπιακού για το Τσάμπιονς Λιγκ, εντούτοις στο πρωτάθλημα παρουσιάζει εξαιρετικό πρόσωπο. Ο Πέδρο Μαρτίνς χρησιμοποιεί σχεδόν σε κάθε παιχνίδι πρωταθλήματος τον Αλγερινό εξτρέμ, με εκείνον να ανεβάζει όλο και περισσότερο την απόδοσή του προσφέροντας αρκετά στο επιθετικό κομμάτι των «Ερυθρόλευκων.

Ο Αλγερινός ήρθε στο Λιμάνι την τελευταία ημέρα των μεταγραφών, με τους φίλους του Ολυμπιακού να μην γνωρίζουν πολλά από το ποδοσφαιρικό παρελθόν του. Έπειτα τον μικρό χρόνο προσαρμογής που εύλογα χρειάστηκε, ο 31χρονος ξεκίνησε να μπαίνει στο ρόστερ των «Ερυθρόλευκων» δίνοντας τη δικιά του πινελιά διευκολύνοντας τα σχέδια του προπονητή του. Σήμερα, αποτελεί μία από τις βασικές επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς στο πρωτάθλημα, με τις εμφανίσεις του να προκαλούν χαμόγελα με τελευταία χρονικά αυτή στο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ, όπου στάθηκε εξαιρετικά στα αριστερά προκαλώντας αρκετά προβλήματα στην αμυντική διάταξη των φιλοξενούμενων.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αλγερίας, Τζαμέλ Μπελμαντί κάλεσε τον Χιλάλ Σουντανί για τα δύο επόμενα παιχνίδια της χώρας κόντρα σε Ζάμπια και Μποτσουάνα. Η επιβράβευση για τον 31χρονο έρχεται μετά από 1,5 χρόνο απουσίας του στην εθνική ομάδα. Η τελευταία του συμμετοχή με το εθνόσημο χρονολογείται στις 7 Ιουνίου 2018, όταν και αγωνίστηκε μόλις πέντε λεπτά στο φιλικό με την Πορτογαλία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments