Ελλάδα

Αποκλειστικό Pagenews: Η Βουλγάρα σύντροφος του παπά έχει χάσει την επιμέλεια της 12χρονης

Αποκλειστικό Pagenews: Η Βουλγάρα σύντροφος του παπά έχει χάσει την επιμέλεια της 12χρονης
Σύμφωνα με στοιχεία που περιλαμβάνονται στη δικογραφία, υφίσταται δικαστική απόφαση σύμφωνα με την οποία έχει παραχωρηθεί η γονική μέριμνα και η συνολική επιμέλεια του 12χρονου κοριτσιού στο “Χαμόγελο του Παιδιού”.

Σοκάρει το περιεχόμενο της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί με εντολή του Ανακριτή Γυθείου για την υπόθεση της κακοποίησης του 12χρονου κοριτσιού στον Γερολιμένα της Μάνης. Σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 23/2018 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Γυθείου, η οποία κρίθηκε, αποφασίστηκε και δημοσιεύτηκε, σε έκτακτη δημόσια συνεδρίαση του στο Γύθειο την 25/09/2018, είχε ανατεθεί η άσκηση του συνόλου της γονικής μέριμνας (και επομένως και του συνόλου της επιμέλειας) της ανήλικης στον εθελοντικό μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα “Χαμόγελο του Παιδιού”.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Pagenews.gr η Βουλγάρα σύντροφος του ιερέα έχασε την επιμέλεια της κόρης της έπειτα από ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πέρυσι το Πάσχα, συγκεκριμένα το Μεγάλο Σάββατο, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να νοσηλευτεί για αρκετές μέρες, πάνω από είκοσι, στο νοσοκομείο της Τρίπολης.

Τότε ο ιερέας πήρε το παιδί και το πήγε ο ίδιος στην Αστυνομία, λέγοντας ότι αδυνατεί να το κρατήσει. Μάλιστα η μητέρα του, όταν συνήλθε προσπάθησε να επισκεφτεί την κόρη της, παραμονή Χριστουγέννων 2018. Όμως η επικοινωνία δεν επετράπη, βάσει της προαναφερθείσας δικαστικής απόφασης παρά το γεγονός ότι η Βουλγάρα σύντροφος του ιερέα μαζί με τον δικηγόρο της και ένα ακόμη άτομο διαμαρτυρήθηκαν στο Χαμόγελο του Παιδιού επειδή δεν επετράπη στην μητέρα η οποιαδήποτε μορφή επικοινωνίας με την κόρη της, παρά τις συνεχείς οχλήσεις για διάστημα παραπάνω των δυο βδομάδων.

Στον κυκεώνα των εξελίξεων ο πρόεδρος από το Χαμόγελο του Παιδιού, Κώστας Γιαννόπουλος προχώρησε σε μία σημαντική αποκάλυψη. Με δηλώσεις του στην ΕΡΤ, καταγγέλλει ότι το παιδί απειλήθηκε τόσο από τον κατηγορούμενο ιερέα όσο και από την μητέρα του, ώστε να αλλάξει την αρχική της κατάθεση. Σε αυτήν είχε υποστηρίξει ότι ο ιερέας ασέλγησε εις βάρος της ενώ η μητέρα της βρισκόταν στο σπίτι.

Συγκεκριμένα, o κ. Γιαννόπουλος είπε: «Η μικρή ήρθε σε εμάς κατόπιν εισαγγελικής εντολής. Όταν ηρέμησε το κορίτσι -πέρασαν δύο μήνες- και ανοίχτηκε στην παιδαγωγό. Η μητέρα ήταν υπέρ του ιερέα και μαζί με τον ιερέα και τον τότε δικηγόρο, είχαν δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στο σπίτι (σ.σ.: χαμόγελο του Παιδιού), είχαν προπηλακίσει το παιδί, είχαν απειλήσει το κορίτσι για να αλλάξει την κατάθεσή του.

Τον Απρίλιο του 2018 ήρθε σε εμάς και μετά από δύο μήνες κατήγγειλε όσα κατήγγειλε. Οι άνθρωποι στο χωριό, μίλησαν κι αυτό ήταν αρκετό για να παρέμβει ο εισαγγελέας» κατέληξε ο πρόεδρος του ιδρύματος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments