Αθλητισμός

Θανάσης Σκουρτόπουλος: Συμφώνησε με τον ΠΑΟΚ

Θανάσης Σκουρτόπουλος: Συμφώνησε με τον ΠΑΟΚ
Θανάσης Σκουρτόπουλος: Συμφωνία προέκυψε ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στον ομοσπονδιακό προπονητή για την έναρξη της συνεργασίας τους.

Θανάσης Σκουρτόπουλος: Σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας μπάσκετ ήρθε ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδος. Μετά την νέα ήττα από τη Νεπτούνας και την απομάκρυνση του Κώστα Φλεβαράκη από τον πάγκο της ομάδας, δημοσιεύματα έκαναν λόγο για έντονο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Θανάση Σκουρτόπουλο, ο οποίος παρουσιαζόταν θετικός στην προοπτική να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Δικεφάλου του Βορρά.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, τα παραπάνω φαίνεται πως επιβεβαιώνονται, καθώς ο τεχνικός της Εθνικής μας ομάδας έχει δώσει τα χέρια με τους ιθύνοντες του «Δικέφαλου του Βορρά», αφού πήρε και τη συγκατάθεση της ΕΟΚ, και αναμένεται να αναλάβει άμεσα τα ηνία του συλλόγου. Πάντως, προτού επισημοποιηθεί η πρόσληψή του θα πρέπει να δώσει την απαραίτητη έγκριση και η διοίκηση του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, η οποία θα εξετάσει το θέμα και θα δώσει την απάντησή της μέσα στο προσεχές διάστημα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments