Ελλάδα

Αθήνα: Μπλακ άουτ από την κακοκαιρία στο κέντρο της πόλης

Αθήνα: Μπλακ άουτ από την κακοκαιρία στο κέντρο της πόλης
Αθήνα: Τα έντονα καιρικά φαινόμενα έχουν προκαλέσει μεγάλα προβλήματα στην πρωτεύουσα, με αποκορύφωμα το μπλακ άουτ που επικρατεί αυτή την ώρα στο κέντρο της πόλης.

Αθήνα: Μπλακ άουτ επικρατεί αυτή την ώρα στο κέντρο της Αθήνας αλλά και σε περιοχές των νοτίων προαστίων λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που επικρατούν αυτή την ώρα…

Διακοπές του ρεύματος σημειώθηκαν πριν από λίγα στις περιοχές του Παγκρατίου, του Αγίου Δημητρίου και της Γλυφάδας, εξαιτίας της έντονης κακοκαιρίας που χτυπά από το μεσημέρι της Πέμπτης την Αττική. Η έντονη βροχόπτωση που παρατηρείται τις τελευταίες ώρες κατά τόπους συνοδεύεται και από κεραυνούς, οι οποίοι προκαλούν προβλήματα στα δίκτυα. 

Βροχές σημειώνονται σε περιοχές της Δυτικής και Βόρειας Ελλάδας και καταιγίδες εκδηλώνονται στο Ιόνιο και στα δυτικά ηπειρωτικά. Για το υπόλοιπο της Πέμπτης, βροχές και καταιγίδες αναμένονται στο σύνολο σχεδόν της χώρας. Τα φαινόμενα θα εντοπίζονται αρχικά στα ηπειρωτικά και στην Κρήτη, από το απόγευμα όμως θα επηρεάσουν κατά κύριο λόγο τα νότια και ανατολικά ηπειρωτικά, το Νότιο Ιόνιο και το Αιγαίο.

Από τις πρώτες ώρες της Παρασκευής έως το μεσημέρι της ίδιας ημέρας βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν στα ανατολικά ηπειρωτικά και στο Αιγαίο. Στη συνέχεια και έως το μεσημέρι του Σαββάτου τα φαινόμενα θα επηρεάσουν εκ νέου στο σύνολο της χώρας, με τα ισχυρότερα αυτών να αναμένονται στη Ανατολική Θεσσαλία και Ανατολική Στερεά, στην Εύβοια και στην Πελοπόννησο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments