Ελλάδα

Μπραχάμι: Εξαρθρώθηκε μεγάλο κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης

Μπραχάμι: Εξαρθρώθηκε μεγάλο κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης
Μπραχάμι: Μεγάλο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών κατάφερε να εξαρθρώσει η Ελληνική Αστυνομία, η οποία προχώρησε στη σύλληψη δύο Αλβανών και ενός Κροάτη.

Μπραχάμι: Μεγάλο κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης, στο οποίο συμμετείχαν Αλβανοί και Κροάτες, εξαρθρώθηκε από την Ελληνική Αστυνομία. Πιο συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής έφτασαν στον εντοπισμό του κυκλώματος που δραστηριοποιείτο σε διάφορες περιοχές της Αθήνας μετά από πληροφορίες και κατάσχεσαν τελικά 105 κιλά κοκαΐνης και περίπου 500-600.000 ευρώ σε μετρητά.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχουν συλληφθεί 2 Αλβανοί και ένας Κροάτης, ενώ μέσα στην ημέρα αναμένονται και επίσημες ανακοινώσεις από την Ελληνική Αστυνομία. Αξίζει να σημειωθεί πως ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ανέβασε στο Twitter ένα βίντεο από την έφοδο της Αστυνομίας σε διαμέρισμα στο Μπραχάμι όπου φαίνεται πού έκρυβαν οι δράστες την κοκαΐνη. Όπως φαίνεται στο βίντεο, τα ναρκωτικά βρέθηκαν μέσα σε δοχείο άμμου και μέσα σε φούρνο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments