Video

Αν ήμουν πλούσιος: Η Χριστίνα προσπαθεί να ξεφύγει από τα χέρια των απαγωγέων

Αν ήμουν πλούσιος: Η Χριστίνα προσπαθεί να ξεφύγει από τα χέρια των απαγωγέων
Αν ήμουν πλούσιος: Αν ήμουν πλούσιος: Όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο (31/10/19) της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1.

Αν ήμουν πλούσιος: Η Χριστίνα προσπαθεί να ξεφύγει από τα χέρια των απαγωγέων, αλλά δεν τα καταφέρνει. Η αγωνία στο σπίτι των Μπούμπληδων κορυφώνεται και ο Σωτήρης αποφασίζει να δώσει τα χρήματα στους απαγωγείς. Η Κική είναι έτοιμη να αποκαλύψει όλη την αλήθεια στη Δάφνη, αλλά τα σχέδιά της θα ανατραπούν, αφού η Δάφνη ενημερώνεται για την απαγωγή της Χριστίνας και σπεύδει να βοηθήσει, μαζί με τον Στρατή. Ωστόσο, στη Δάφνη δημιουργείται μια αναστάτωση για το τι ήθελε να της πει η Κική.

Στο μεταξύ, ο Μάνος πέφτει στην παγίδα της Μόνικας, του Νικόλα και της Σμαράγδας και πιστεύει ότι ο λαχνός όντως χάθηκε. Δεν μπορεί να το πιστέψει, όταν την ίδια ώρα ο Βρανάς παίρνει τα λύτρα της απαγωγής, ενώ παράλληλα στήνει ένα σχέδιο σωτηρίας της Χριστίνας, ώστε να γίνει ο ήρωάς της.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο

Στο χθεσινό επεισόδιο της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1 είδαμε πως: Ο Μάνος συνεχίζει να το παίζει σε διπλό ταμπλό κι από τη μία πουλάει έρωτα στην Ξένια, για να μην τον προδώσει, ενώ απ’ την άλλη έχει πείσει τη Σμαράγδα ότι είναι ο κατάλληλος για να εισπράξει τον λαχνό της. Ή έτσι νομίζει τουλάχιστον, αφού ο Νικόλας, η Μόνικα και η Σμαράγδα στήνουν παγίδα στον Μάνο, λέγοντάς του ψέματα ότι ο λαχνός χάθηκε, προκειμένου να εξακριβώσουν τις πραγματικές του προθέσεις απέναντι στη Σμαράγδα.

Την ίδια στιγμή η Δάφνη και η Σαββούλα αποφασίζουν να ζήσουν τους έρωτές τους και να αφεθούν, ενώ η Κική ετοιμάζεται να συναντήσει τη Δάφνη και να κάνει χαμό! Ο Στρατής προσπαθεί απεγνωσμένα να αποτρέψει τη συνάντηση αυτή, ενώ ο Σωτήρης με τον Πέτρο έχουν φτάσει ένα βήμα πριν το δωμάτιο όπου οι απαγωγείς κρατάνε τη Χριστίνα. Θα την σώσουν ή ο Βρανάς θα βρει τον τρόπο να τους αποτρέψει;…

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments