Video

NBA: Χαμός και ξύλο στο ανάμεσα σε Εμπίντ και Τάουνς – Συνέχισαν την κόντρα και στο Instagram [vid]

NBA: Χαμός και ξύλο στο ανάμεσα σε Εμπίντ και Τάουνς – Συνέχισαν την κόντρα και στο Instagram [vid]
NBA: Απίστευτες σκηνές έλαβαν χώρα στην αναμέτρηση των Σίξερς απέναντι στους Τίμπεργουλβς, με τους Εμπίντ και Τάουνς να πιάνονται στα χέρια και τους υπόλοιπους [παίκτες των ομάδων να μην μπορούν να τους χωρίσουν.

NBA: «Τρελό» ξύλο στον αγώνα των Σίξερς με τους Τίμπεργουλβς, ανάμεσα στους Τζόελ Εμπίντ και Κάρλ Άντονι Τάουνς. Οι σέντερ των δύο ομάδων όχι μόνο πιάστηκαν στα χέρια, αλλά άρχισαν να ρίχνουν μπουκέτα ο ένας στον άλλον με τους συμπαίκτες τους να προσπαθούν να τους χωρίσουν χωρίς επιτυχία. Εκτός από αυτό είχαμε και το κεφαλοκλείδωμα του Σίμονς σε έναν αγώνα που έχει πολύ ξύλο συνολικά.

Ωστόσο, οι δύο αθλητές δεν έμειναν εκεί, καθώς μετέφεραν την κόντρα τους και στο Instagram. Ο Εμπίντ έγραψε χαρακτηριστικά: «Μεγάλη ομαδική νίκη! Μεγάλωσα ανάμεσα στα λιοντάρια και μια γάτα (cat, από την συντομογραφία ΚΑΤ, του ονόματος του Τάουνς) όρμησε πάνω μου απόψε. Η μάνα του μου έκανε κ@&$οδάχτυλα», αναφέροντας στο σχόλιό του και τον Τζίμι Μπάτλερ, ο οποίος πέρυσι είχε κόντρα με τον Τάουνς, για τα μάτια μιας κοπέλας.

Ο Κάρλ Άντονι Τάουνς δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια, έπιασε το κινητό του και απάντησε στον Εμπίντ, μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Instagram. «Δεν είμαι σκ$%α, έχω μεγαλώσει ανάμεσα στα λιοντάρια», κοροϊδεύοντας τα λεγόμενα του Εμπίντ με clown emojis.

Ο σέντερ των Σίξερς δεν… μάσησε και σχολίασε την ανάρτηση, γράφοντας: «Φαντάσου να μιλάς μετά από μια ήττα 20 πόντων. Συνέχισε να χρησιμοποιείς εκείνη την φωτογραφία που νοιαζόμουν για την ήττα στον δεύτερο γύρο των playoffs (που έκλαιγε ο Εμπίντ). Α, περίμενε, δεν έχεις πάει ποτέ σε playoffs. Δεν ξέρεις πως είναι. Ήσουν κότα όλη σου τη ζωή. Γι’ αυτό σού φέρονταν σαν σκ$%λα, ξέρεις από ποιον. Δεν θα πω για την δουλειά σου, αλλά μιλούν τα γεγονότα. Μου ανήκεις». Ο Τάουνς έσβησε το σχόλιο, αλλά ο Εμπίντ το έκανε printscreen κι επεσήμανε «είτε έσβησε το σχόλιό μου, είτε το έκρυψε».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments