Αθλητισμός

Εμανουέλ Ινσούα: “Σκληρό καρύδι” στις διαπραγματεύσεις με Παναθηναϊκό

Εμανουέλ Ινσούα: “Σκληρό καρύδι” στις διαπραγματεύσεις με Παναθηναϊκό
Εμανουέλ Ινσούα: Ο Αργεντινός παρουσιάζεται θετικός στο να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τους «Πράσινους» αρκεί να ικανοποιηθεί πλήρως στο οικονομικό σκέλος.

Εμάνουελ Ινσούα: Στον Παναθηναϊκό προτεραιότητα παραμένει η ανανέωση συμβολαίων ποδοσφαιριστών που ο Γιώργος Δώνης έχει δώσει το “πράσινο φως”. Το “Τριφύλλι” επιθυμεί να διατηρήσει στο ρόστερ του όλους τους Έλληνες συνεχίζοντας στο χτίσιμο του κορμού, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως υπάρχει αδιαφορία για το ξένο στοιχείο της ομάδας. Αντιθέτως, ένα από τα μεγάλα θέματα που διατηρεί ανοιχτά η διοίκηση είναι η επέκταση της συνεργασίας της με τον αριστερό οπισθοφύλακα, Εμάνουελ Ινσούα.

Ο 28χρονος συνεχίζει για τρίτη χρονιά στον Παναθηναϊκό. Οι μεστές εμφανίσεις του στο αριστερό άκρο της άμυνας τον έχουν κάνει απαραίτητο για το παιχνίδι του Γιώργου Δώνη, με τον Έλληνα τεχνικό ξεκινά πάντα τα πλάνα του έχοντας τον Αργεντινό στις βασικές του επιλογές. Οι “ψίθυροι” περί συζήτησης για την ανανέωση των δύο πλευρών φαίνεται πως έχουν φθάσει στα αυτιά της πλευράς του παίκτη, με τον αδερφό και μάνατζερ του Ινσούα να έχει ήδη προβεί σε μια συνάντηση με την διοίκηση.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, η πλευρά του παίκτη παρουσιάζεται πρόθυμη να επεκτείνει τη συνεργασία της με τον Παναθηναϊκό αρκεί να ικανοποιηθεί πλήρως στο οικονομικό σκέλος. Όπως αναφέρεται ο Αργεντινός αξιώνει ετήσιες απολαβές που θα αγγίζουν τις 400.000 ευρώ, ποσό που αν το “Τριφύλλι” καταφέρει να δώσει θα κάνει τον παίκτη ως τον πιο ακριβοπληρωμένο αριστερό μπακ στο πρωτάθλημα. Στο παιχνίδι για τα δικαιώματα του Εμάνουελ Ινσούα παραμένει πάντα και ο ΠΑΟΚ, με τον “Δικέφαλο του Βορρά” να παρακολουθεί διακριτικά τις κινήσεις των “Πράσινων”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments