Ελλάδα

Καλλιθέα: 14χρονος χαράκωσε συμμαθητή του στο πρόσωπο

Καλλιθέα: 14χρονος χαράκωσε συμμαθητή του στο πρόσωπο
Καλλιθέα: Ένας 14χρονος μαθητής χάραξε με κλειδιά το πρόσωπο ενός συμμαθητή του.

Καλλιθέα: Άλλο ένα αιματηρό περιστατικό, μετά την επίθεση με μαχαίρι που δέχθηκε 15χρονος στην Αμαλιάδα, σημειώθηκε σε σχολείο της Καλλιθέας

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του δελτίου ειδήσεων του Alpha, ένας 14χρονος μαθητής χάραξε με κλειδιά το πρόσωπο ενός συμμαθητή του, που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού για τις πρώτες βοήθειες.

“Με χαράκωσε με τα κλειδιά”

Ο μαθητής περιέγραψε στην κάμερα του Alpha την επίθεση που δέχθηκε: “Άρχισε να με χτυπάει με τα κλειδιά κι εγώ τον χτύπησα πίσω και αυτός με πλάκωσε. Με χαράκωσε με τα κλειδιά. Τρόμαξα λίγο γιατί είχε μικρή απόσταση γενικά με το μάτι μου. Και επίσης δεν το έκανε μόνο σε μένα αλλά και σε άλλα παιδιά αλλά δεν είναι τόσο άσχημα όσο σε μένα” λέει ο 14χρονος μαθητής.

Το πρόσωπο του 14χρονου γέμισε με αίμα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού. Σήμερα ο 14χρονος δεν παρακολούθησε τα μαθήματα του καθώς πήγε στο νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε σειρά εξετάσεων.

“Θα κάνω μήνυση”, δήλωσε αγανακτισμένος  ο πατέρας του θύματος. «Όπως μου είπε ο μικρός ήταν χαράκωμα, πήρε τα κλειδιά και του τράβηξε μια, έτσι και του έβγαινε το μάτι τι θα γινότανε; Μάθατε στην Αμαλιάδα τι έγινε. Δηλαδή τι πρέπει; Να  ερχόμαστε στο σχολείο με μαχαίρια και κατσαβίδια; Θα του κάνω μήνυση» είπε χαρακτηριστικά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments