Ελλάδα

Μέγαρα: “Δεν ξέρω τι έκανα” είπε ο δράστης της δολοφονίας του κουνιάδου του

Μέγαρα: “Δεν ξέρω τι έκανα” είπε ο δράστης της δολοφονίας του κουνιάδου του
Μέγαρα: Ο 51χρονος που δολοφόνησε τον κουνιάδο του και τραυμάτισε τη σύζυγο του φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Μέγαρα: Ψυχολογικά προβλήματα επικαλέστηκε ο δράστης της δολοφονίας στα Μέγαρα, ο οποίος το βράδυ της Πέμπτης σκότωσε τον 48χρονο κουνιάδο του και τραυμάτισε την 43χρονη σύζυγό του. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο σωφρονιστικός υπάλληλος που κρατείται στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, ανέφερε πως ο πρόσφατος θάνατος της μητέρας του και ο χωρισμός με τη γυναίκα του τον έκαναν να βγει εκτός εαυτού.

«Δεν θυμάμαι τίποτα. Δεν θυμάμαι τι έκανα» φέρεται να ήταν οι πρώτες κουβέντες του σωφρονιστικού υπαλλήλου στους αστυνομικούς στους οποίους παραδόθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Πέμπτης. Μάλιστα, όπως είπε, βρισκόταν σε τόση σύγχυση, που δεν θυμόταν που βρισκόταν το πιστόλι του φονικού που κατείχε παράνομα. Ο 48χρονος γιατρός στο επάγγελμα δέχθηκε κατά πληροφορίες τέσσερις σφαίρες από τον δράστη ενώ η 43χρονη γυναίκα έχει τραυματιστεί στο πόδι από μια σφαίρα και παραμένει νοσηλευόμενη στο Θριάσιο Νοσοκομείο.

Το ζευγάρι που δέχθηκε την επίθεση είχε τρία παιδία τα δύο εκ των οποίων δεν βρίσκονταν στο σπίτι ενώ το τρίτο ήταν σε άλλο όροφο του κτηρίου μαζί με τον θείο του, τον αδερφό, δηλαδή, της μητέρας του. Κατά πληροφορίες ήταν αυτός, ο αδερφός της 43χρονης που μπήκε στο σπίτι μετά το φονικό και φέρεται να είπε στον σωφρονιστικό υπάλληλο «τι έκανες ρε ψυχάκια;».

Μέγαρα: Οι αποκαλύψεις του ξαδέρφου της 43χρονης γυναίκας

Ο ξάδερφος της 43χρονης γυναίκας, η οποία πυροβολήθηκε μέσα στο σπίτι της από τον γαμπρό του άντρα της. Όπως αποκάλυψε, η ίδια νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Θριάσιο και τόνισε πως η γυναίκα έχει τρία παιδιά, ωστόσο τη στιγμή της δολοφονίας, ήταν παρών μόνο το ένα από τα τρία της παιδιά. Μάλιστα, τόνισε πως επρόκειτο για το μικρότερο παιδί, και γι’ αυτό «μάλλον δεν κατάλαβε τι είχε συμβεί. Πάθαμε σοκ. Δεν είχαμε αντιληφθεί τίποτα. Ήταν απροειδοποίητη η επίσκεψη. Δεν το περίμενε κανείς και για τέτοιο λόγο να γίνεται αυτό».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments