Ελλάδα

Μέγαρα: Νέες αποκαλύψεις για τη δολοφονία από συγγενή της οικογένειας

Μέγαρα: Νέες αποκαλύψεις για τη δολοφονία από συγγενή της οικογένειας
Μέγαρα: Νέα στοιχεία για τη στιγμή της δολοφονίας στα Μέγαρα, έδωσε ο ξάδερφος της γυναίκας που πυροβολήθηκε μέσα στο σπίτι της.

Μέγαρα: Ο ξάδερφος της 43χρονης γυναίκας, η οποία πυροβολήθηκε μέσα στο σπίτι της από τον γαμπρό του άντρα της. Όπως αποκάλυψε, η ίδια νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Θριάσιο και τόνισε πως η γυναίκα έχει τρία παιδιά, ωστόσο τη στιγμή της δολοφονίας, ήταν παρών μόνο το ένα από τα τρία της παιδιά. Μάλιστα, τόνισε πως επρόκειτο για το μικρότερο παιδί, και γι’ αυτό «μάλλον δεν κατάλαβε τι είχε συμβεί. Πάθαμε σοκ. Δεν είχαμε αντιληφθεί τίποτα. Ήταν απροειδοποίητη η επίσκεψη. Δεν το περίμενε κανείς και για τέτοιο λόγο να γίνεται αυτό».

Ο 51 ετών γαμπρός, σωφρονιστικός υπάλληλος των φυλακών Κορυδαλλού, πήγε στο σπίτι του αδελφού της πρώην γυναίκας του και έκανε καυγά κατηγορώντας τον για τον χωρισμό με τη σύζυγό του. Πάνω στον τσακωμό έβγαλε πιστόλι και πυροβόλησε 6 με 7 φορές τον 48χρονο γιατρό και την 43χρονη νοσηλεύτρια σύζυγό του στη βουβωνική χώρα. Ο άνδρας εξέπνευσε μέσα στο χειρουργείο, ενώ σε κρίσιμη κατάσταση στη χειρουργική κλινική νοσηλεύεται η 43χρονη, η οποία μάλιστα εργάζεται ως νοσηλεύτρια στο Θριάσιο Νοσοκομείο.

Ο ίδιος αρχικά τράπηκε σε φυγή, με την αστυνομία να ξεκινάει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του. Ωστόσο, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ο δράστης εμφανίστηκε μαζί με τον δικηγόρο του, στην αστυνομική υποδιεύθυνση Δυτικής Αττικής και παραδόθηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες, ομολόγησε ότι πυροβόλησε το ζευγάρι στα γεννητικά όργανα επειδή τους θεωρούσε υπεύθυνους για την απόφαση της γυναίκας του (και αδελφής του γιατρού) να πάρει διαζύγιο, με την οποία έχουν μαζί ένα παιδί.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments