Ελλάδα

Μέγαρα: Παραδόθηκε ο δράστης που σκότωσε τον κουνιάδο του μπροστά στα παιδιά του

Μέγαρα: Παραδόθηκε ο δράστης που σκότωσε τον κουνιάδο του μπροστά στα παιδιά του
Μέγαρα: Σωφρονιστικός υπάλληλος ο δράστης, ο οποίος αν και αρχικά τράπηκε σε φυγή, λίγο μετά τα μεσάνυχτα παραδόθηκε.

Μέγαρα: Συγκλονίζουν τα όσα συνέβησαν το βράδυ της Πέμπτης (31/10) στην περιοχή των Μεγάρων, όταν ένας άντρας εισέβαλε στο σπίτι κατοικούσε ο κουνιάδος του με τη σύζυγό του και τα τρία ανήλικα παιδιά τους και πυροβόλησε εναντίον τους, με συνέπεια τον θάνατο του 48χρονου κουνιάδου του και τον τραυματισμό της 43χρονης γυναίκα του ενώ στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή. Ο 51 ετών γαμπρός, σωφρονιστικός υπάλληλος των φυλακών Κορυδαλλού, πήγε στο σπίτι του αδελφού της πρώην γυναίκας του και έκανε καυγά κατηγορώντας τον για τον χωρισμό με τη σύζυγό του.

Πάνω στον τσακωμό έβγαλε πιστόλι και πυροβόλησε 6 με 7 φορές τον 48χρονο γιατρό και την 43χρονη νοσηλεύτρια σύζυγό του στη βουβωνική χώρα. Ο άνδρας εξέπνευσε μέσα στο χειρουργείο, ενώ σε κρίσιμη κατάσταση στη χειρουργική κλινική νοσηλεύεται η 43χρονη, η οποία μάλιστα εργάζεται ως νοσηλεύτρια στο Θριάσιο Νοσοκομείο. Τα τρία ανήλικα παιδιά του ζευγαριού βρισκόταν εντός τους σπιτιού εκείνη την ώρα και είδαν τους γονείς τους να δέχονται τους πυροβολισμούς του δράστη.

Οι λεπτομέρειες συγκλονίζουν, καθώς ενώ ο δράστης πυροβολούσε, ένα από τα τρία παιδιά του ζευγαριού βγήκε απ’ το σπίτι, κατέβηκε τις σκάλες και κρύφτηκε στο σπίτι του θείου του για να γλυτώσει από το δολοφονικό αμόκ. Ο ίδιος αρχικά τράπηκε σε φυγή, με την αστυνομία να ξεκινάει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του. Ωστόσο, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ο δράστης εμφανίστηκε μαζί με τον δικηγόρο του, στην αστυνομική υποδιεύθυνση Δυτικής Αττικής και παραδόθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ομολόγησε ότι πυροβόλησε το ζευγάρι στα γεννητικά όργανα επειδή τους θεωρούσε υπεύθυνους για την απόφαση της γυναίκας του (και αδελφής του γιατρού) να πάρει διαζύγιο, με την οποία έχουν μαζί ένα παιδί.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments