Video

Διαιτητής απέβαλλε παίκτη – Εκείνος απλά τον “ισοπέδωσε” [vid]

Διαιτητής απέβαλλε παίκτη – Εκείνος απλά τον “ισοπέδωσε” [vid]
Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο: Το ποδόσφαιρο βρίσκεται στη ζωή μας για να μας χαρίζει όμορφες, ωστόσο μέσα στα χιλιάδες, εκατομμύρια παιχνίδια που διεξάγονται καθημερινά ανά την υφήλιο προκύπτουν και κάποια "τραβηγμένα" περιστατικά.

Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο: Το σύνολο όσων έχουν παίξει ποδόσφαιρο έχει δεχθεί τουλάχιστον μία φορά στην καριέρα του κόκκινη κάρτα. Είναι η ώρα που ο διαιτητής τιμωρεί με τον πιο δεικτικό τρόπο μια πράξη που δεν συνιστά το “ευ αγωνίζεσθαι”. Στα γήπεδα κάθε Κυριακή βλέπουμε σκληρά μαρκαρίσματα, αντιλογίες μεταξύ ποδοσφαιριστών, σκηνές ροκ και αψιμαχίες με σκοπό να λυθούν οι διαφορές για μία φάση.

Εκεί βρίσκεται πάντα ο διαιτητής, ο άρχων του αγώνα, αυτός που καλείται να δώσει τη λύση. Αυτή θα έρθει είτε διάλογο είτε με διάλογο και επιβολή κίτρινης ή κόκκινης κάρτας. Τα νεύρα σε τέτοιες περιπτώσεις είναι τεντωμένα, με τις αντιδράσεις ορισμένων ποδοσφαιριστών στην εικόνα μιας κάρτας και δη κόκκινης να υπερβαίνουν τα όρια.

Κάπως έτσι θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε την εικόνα του παρακάτω βίντεο, με την αντίδραση βέβαια του ποδοσφαιριστή που είδε την κόκκινη κάρτα να κρίνεται κάπως υπερβολική. Σε παιχνίδι ερασιτεχνικών ομάδων άγνωστης ταυτότητας, ο διαιτητής της συνάντησης διέκοψε δίνοντας μετά από μια κρίσιμη φάση πέναλτι και κόκκινη. Η αντίδραση του ποδοσφαιριστή που αντίκρισε την κόκκινη κάρτα δεν ήταν ήρεμη. Αντιθέτως, ο παίκτης με την εικόνα της κόκκινης επιτέθηκε στον διαιτητή ρίχνοντας τον στο έδαφος με δυνατό κροσέ. Το βίντεο τις τελευταίες ώρες κάνει τον γύρο του κόσμου, με την αντίδραση του ποδοσφαιριστή να είναι πέρα ως πέρα κατακριτέα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments