Video

Λάκης Παπαδόπουλος για Sin Boy: «Βγήκε μια καινούρια διάλεκτος, ελληνοαλβανική»

Λάκης Παπαδόπουλος για Sin Boy: «Βγήκε μια καινούρια διάλεκτος, ελληνοαλβανική»
Λάκης Παπαδόπουλος: "Βγήκε μια καινούρια διάλεκτος, ελληνοαλβανική, πρέπει να πάρεις λεξικό για να καταλάβεις τι λένε".

Λάκης Παπαδόπουλος: Ο γνωστός τραγουδοποιός μίλησε για τα σημερινά τραγούδια, για τον Sin Boy, για την Πάολα αλλά και για τα talent shows, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Γιώργο Λιάγκα.

Για τα σημερινά τραγούδια δήλωσε ότι: «Μυξοκλαίνε ρε παιδί μου αυτά τα έντεχνα, έχουν αυτά τα ψεύτικα, τα πλαστικά, αηδία…». Για τον Snik και τον Sin Boy τόνισε πως: «Βγήκε μια καινούρια διάλεκτος, ελληνοαλβανική, πρέπει να πάρεις λεξικό για να καταλάβεις τι λένε. Κάτι βρισιές τις κατάλαβα. Δεν είναι τέχνη το ραπ. Μαϊμουδίζουμε την αμερικανική νοοτροπία. Ντροπή μας».

Ο τραγουδιστής για την Πάολα δήλωσε ότι: «Έχει κάτι που μου αρέσει και κάτι που δεν μου αρέσει. Έχει αυτή την προφορά που δεν μου αρέσει τόσο». Για τα talent shows είπε: «Τους παίρνει ένας ντόπιος ήρωας συνθέτης της κακιάς ώρας, που είναι φίρμα, ονόματα δεν λέμε… και καταρρακώνει τα παιδιά. Βλέπω κάτι καρικατούρες, όλο μαλλί και ιδέα και όλο κουταμάρες λένε. Πρέπει να είσαι μουσικός εκεί για να ανταποκριθείς, δεν μπορείς να καταστρέψεις έναν άνθρωπο επειδή κάτι δεν σου άρεσε»

Δείτε βίντεο:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments