Ελλάδα

Αρκάς: Αυτό είναι το πρώτο σκίτσο κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Αρκάς: Αυτό είναι το πρώτο σκίτσο κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη
Αρκάς: Ο γνωστός σκιτσογράφος δημοσίευσε το πρώτο του σκίτσο κατά της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Αρκάς: Τους προηγούμενους μήνες ο γνωστός σκιτσογράφος δεν είχε διστάσει να ασκήσει έντονη κριτική στα πολιτικά πρόσωπα. Στο επίκεντρο είχε βρεθεί ο Αλέξης Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ που τότε ήταν κυβέρνηση. Μάλιστα, αρκετοί κατηγόρησαν τον Αρκά ότι δείχνει εμπάθεια προς το πρόσωπο του πρώην πρωθυπουργού.

Μετά τις εκλογές ο Αρκάς είχε επιστρέψει στα χιουμοριστικά σκίτσα χωρίς να ασχολείται ιδιαίτερα με την πολιτική επικαιρότητα. Ωστόσο αυτό άλλαξε μετά τη δημοσίευση του νέου σκίτσου του. Το σκίτσο που ανέβηκε στην επίσημη σελίδα του δημιουργού είναι και το πρώτο κατά της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Σε αυτό υπάρχουν δυο πρωταγωνιστές. Ένας δημοσιογράφος και ο υπουργός της χώρας, χωρίς φυσικά να αναφέρεται το όνομα του. Ο δημοσιογράφος λέει “Κάτι τελευταίο κύριε υπουργέ. Πως θα περιγράφατε τη σημερινή κατάσταση της χώρας με μία λέξη;”. Για να πάρει την αποστομωτική ατάκα “Μη γίνεστε χυδαίος”. Με αυτό τον τρόπο ο Αρκάς θέλει να δείξει ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο καλά και μόνο χρησιμοποιώντας μια βρισιά μπορεί να περιγράψει κάποιος την κατάσταση στην Ελλάδα.

Δείτε το νέο σκίτσο του Αρκά

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments