Ελλάδα

Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης: Αποκάλυψη για τη σχέση του με την…Αλίκη Βουγιουκλάκη

Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης: Αποκάλυψη για τη σχέση του με την…Αλίκη Βουγιουκλάκη
Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης: Ο αναπληρωτής υπουργός εξωτερικών αποκάλυψε την σχέση που έχει με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης: Ο αναπληρωτής υπουργός εξωτερικών είναι ένα από τα πιο έμπειρα στελέχη της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη. Η πορεία του στην πολιτική σκηνή της χώρας είναι γνωστή. Αυτό που δεν γνωρίζαμε για τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη είναι η σχέση που έχει με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Ο έμπειρος πολιτικός δεν έχει κάποια συγγένεια με την αγαπημένη ηθοποιό, αλλά έχει στενή σχέση με τον αδερφό της, Αιμίλιο Βουγιουκλάκη. Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης θα βαφτίσει την κόρη του καλού του φίλου που θα πάρει το όνομα Αλίκη. Ο αναπληρωτής υπουργός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Πρωινό” και αποκάλυψε ότι θα βάλει το λάδι στην…Αλίκη Βουγιουκλάκη.

«Θα είμαι ο νονός γιατί είμαι ο κουμπάρος του ζευγαριού, του Αιμίλιου και της Κατερίνας. Έχω γνωρίσει τη μικρή Αλίκη Βουγιουκλάκη από το μαιευτήριο. Ήταν νομοτελειακή η απόφαση του Αιμίλιου να βγάλει το παιδί του Αλίκη, γιατί αυτή τη στιγμή στην ευρύτερη οικογένεια νομίζω θα είναι η μόνη Αλίκη Βουγιουκλάκη που υπάρχει» εξήγησε ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, μιλώντας αποκλειστικά στο «Πρωινό» και στη Νάνσυ Παραδεισανού.

«Εύχομαι η μικρή Αλίκη να πάρει τα καλά στοιχεία του ονόματος, να έχει την τύχη, να έχει τη λάμψη, αλλά να μην της κάνει αυτό το όνομα τη ζωή πιο δύσκολη» ανέφερε μεταξύ άλλων ο ίδιος, αποκαλύπτοντας πως δεν έχει πολλά βαφτιστήρια και πως όλα είναι αγόρια, εκτός από την Αλίκη.

Δείτε το σχετικό βίντεο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments