Ελλάδα

Χρυσή Αυγή: Βίντεο από την καταδίωξη των δραστών της επίθεσης στα γραφεία

Χρυσή Αυγή: Βίντεο από την καταδίωξη των δραστών της επίθεσης στα γραφεία
Χρυσή Αυγή: Το φως της δημοσιότητας είδε το βίντεο με την καταδίωξη των δραστών της επίθεσης από την αστυνομία.

Χρυσή Αυγή: Τα ξημερώματα της Παρασκευής τα κεντρικά γραφεία της οργάνωσης δέχτηκαν επίθεση από αγνώστους. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., οι πέντε δράστες πήγαν με δύο αυτοκίνητα στο κτίριο στην οδό Δηλιγιάννη. Με τη βοήθεια πτυσσόμενης σκάλας κατάφεραν να φτάσουν στο δεύτερο όροφο όπου και βρίσκονται τα γραφεία της Χρυσής Αυγής.

Αρχικά έσπασαν τα τζάμια και πέταξαν στον χώρο γκαζάκια προκαλώντας πυρκαγιά μικρής έκτασης.Οι δράστες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, φορούσαν φόρμες και γιλέκα του δήμου Αθηναίων, ενώ έφτασαν στα γραφεία της οργάνωσης περίπου στις 2 τα ξημερώματα.

Κινηματογραφική καταδίωξη – Δυο αστυνομικοί τραυματίες

Αφού έβαλαν την φωτιά στη συνέχεια οι δράστες τράπηκαν σε φυγή. Ωστόσο, έγιναν αντιληπτοί από διερχόμενο όχημα της αντιτρομοκρατικής, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη. Στη συμβολή των οδών Πατησίων και Σολωμού, ένα από τα οχήματα των δραστών συγκρούστηκε με περιπολικό.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά δύο αστυνομικοί, οι οποίοι διακομίστηκαν στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών. Το βίντεο από την κινηματογραφική καταδίωξη των ατόμων που προχώρησαν στην επίθεση στα γραφεία της ΧΑ μετέδωσε το κανάλι στο κεντρικό του δελτίο ειδήσεων. Θυμίζουμε ότι τον τελευταίο καιρό συνεχίζεται κανονικά η δίκη για την δράση της Χρυσής Αυγής με τις απολογίες των πρώην βουλευτών.

Δείτε το βίντεο με την καταδίωξη των δραστών από την αστυνομία

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments