Video

Ελένη Τσολάκη: Η απάντησή της για το κόψιμο του «Αγρότης μόνος ψάχνει»

Ελένη Τσολάκη: Η απάντησή της για το κόψιμο του «Αγρότης μόνος ψάχνει»
Ελένη Τσολάκη: Η παρουσιάστρια για τον «Αγρότη» που ετοίμαζε ο ΣΚΑΙ δήλωσε: «Η ενημέρωση που έχω είναι ότι δεν θα γίνει καθόλου αυτή τη χρονιά».

Ελένη Τσολάκη: Η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο κόψιμο του «Αγρότη», κατά τη διάρκεια συνέντευξής της στην εκπομπή του Star “Στην φωλιά των Κου – Κου” και τον δημοσιογράφο Γρηγόρη Μπάκα. «Αλλαγή σχεδίων» ανέφερε με χαμόγελο η Ελένη Τσολάκη. «Δεν έχω να πω πολλά πράγματα γιατί και εγώ δεν ξέρω πολλά πράγματα. Νομίζω τις επόμενες μέρες θα συζητήσουμε και θα δούμε τι μέλλει γενέσθαι.

Δεν θα γίνει καθόλου αυτή τη χρονιά ο “Αγρότης”

«Η ενημέρωση που έχω είναι ότι δεν θα γίνει καθόλου αυτή τη χρονιά» συμπλήρωσε η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ. «Είμαι τώρα στο κομμάτι του να συζητήσουμε, να δούμε τι θα γίνει. Μακάρι να είχα κάτι να πω. Και εγώ θα ήθελα κάτι να πω και να είναι ξεκάθαρο» πρόσθεσε όσον αφορά το ενδεχόμενο να την δούμε στην παρουσίαση κάποιου άλλου τηλεοπτικού εγχειρήματος στο κανάλι του Φαλήρου.

«Ήξερα ότι είχαν ξεκινήσει τα κάστινγκ για τον «Αγρότη» και είχαμε τακτική επικοινωνία με τους ανθρώπους που ήδη είχαν ξεκινήσει να δουλεύουν για την εκπομπή. Δεν ξέρω γιατί ναυάγησε, στεναχωρήθηκα όμως. Νομίζω ότι οι άνθρωποι του σταθμού γνωρίζουν καλύτερα τον προγραμματισμό και τι πρέπει να συμβεί στο κανάλι» κατέληξε η Ελένη Τσολάκη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments