Ελλάδα

Μέγαρα: Νέες αποκαλύψεις για το παρελθόν του 50χρονου που σκότωσε τον κουνιάδο του [vid]

Μέγαρα: Νέες αποκαλύψεις για το παρελθόν του 50χρονου που σκότωσε τον κουνιάδο του [vid]
Μέγαρα: Ο 50χρονος από την πρώτη μέρα που παραδόθηκε επικαλείται ότι πάσχει από ψυχική νόσο.

Μέγαρα: Νέα στοιχεία έρχονται στην επιφάνεια για το παρελθόν του 50χρονου σωφρονιστικού υπαλλήλου, που πυροβόλησε και σκότωσε τον κουνιάδο του ενώ παράλληλα τραυμάτισε και τη σύζυγο του. Ο 50χρονος από την πρώτη μέρα που παραδόθηκε στην αστυνομία, επικαλείται ότι πάσχει από ψυχική νόσο για την οποία λαμβάνει θεραπευτική αγωγή. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι στο μυαλό του επικρατεί απόλυτο σκοτάδι για όσα συνέβησαν μέσα στο σπίτι του άτυχου ζευγαριού.

Ακόμα ένα βίαιο περιστατικό

Ο 50χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες του Star, φαίνεται πως έχει εμπλακεί και σε άλλο βίαιο περιστατικό. Λίγες ώρες πριν  σκορπίσει τον θάνατο, φέρεται να είχε χτυπήσει διευθυντικό στέλεχος των φυλακών Κορυδαλλού, όπου εργαζόταν ως διοικητικός υπάλληλος, επειδή δεν εγκρινόταν η τοποθέτησή του σε υπηρεσία φρούρησης.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, από τότε που βρέθηκε σε διάσταση με τη σύζυγό του, εξέφραζε την οργή του για τον χωρισμό, αλλά και για το γεγονός ότι δεν μπορούσε να συναντά συχνά το ανήλικο παιδί του. Για αυτόν το λόγο, φέρεται να πίεζε τους υπεύθυνους των φυλακών να τον επαναφέρουν ως φρουρό, ώστε να αλλάξει το ωράριό του και να είναι πιο εύκολες οι μετακινήσεις του από το Λαγονήσι όπου διέμενε τον τελευταίο καιρό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments