Αθλητισμός

Γιώργος Δώνης: Στην εξέδρα κόντρα στην ΑΕΚ

Γιώργος Δώνης: Στην εξέδρα κόντρα στην ΑΕΚ
Γιώργος Δώνης: Η αποβολή του Έλληνα τεχνικού στη Τούμπα λίγο πριν το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ θα στερήσει στον ίδιο την παρουσία στον πάγκο της ομάδας του στο επικείμενο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Γιώργος Δώνης: Οι έντονες διαμαρτυρίες στη φάση του πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ οδήγησαν στην αποβολή του Έλληνα τεχνικού. Ο Σλοβένος διαιτητής, Βίντσιτς, απέβαλε τον 51χρονο τεχνικό στερώντας του εκτός από το φινάλε της αναμέτρησης στη Τούμπα και τον επόμενο κρίσιμο αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ. Το «Τριφύλλι» την επόμενη εβδομάδα φιλοξενεί στο ΟΑΚΑ τον «Δικέφαλο» σε ένα παιχνίδι που αμφότερες οι ομάδες επιζητούν μονάχα τη νίκη.

Σύμφωνα με τον πειθαρχικό κώδικα της ΕΠΟ: «Ο προπονητής και οι λοιποί αξιωματούχοι ομάδων που έχουν τιμωρηθεί με αγωνιστικό αποκλεισμό δεν έχουν δικαίωμα εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια». Ο Έλληνας τεχνικός στην ένταση της στιγμής δεν σκέφτηκε καν το επόμενο παιχνίδι, με τον Σλοβένο διαιτητή να του στερεί την παρουσία του σε αυτό.

Χθες βράδυ, οι “Πράσινοι” έφθασαν μια ανάσα από μια μεγάλη επιτυχία. Για λίγα λεπτά άγγιξαν την μεγάλη νίκη κόντρα στον – εδώ και 1,5 χρόνο – αήττητο ΠΑΟΚ. To εύστοχο πέναλτι του Βιεϊρίνια έσωσε τη παρτίδα για τους Πρωταθλητές Ελλάδος, φθάνοντας στην εκπνοή στην ισοφάριση από το γκολ του Φεντερίκο Μακέντα στο 88′. Το «Τριφύλλι» στάθηκε εξαιρετικά στον αγωνιστικό χώρο παίζοντας ιδανικά το παιχνίδι των αντεπιθέσεων. Καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα οι φιλοξενούμενοι έδειξαν να περιορίζουν τους κινδύνους γύρω από την περιοχή τους δυσκολεύοντας το παιχνίδι πρωτοβουλίας των αντιπάλων τους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments