Διεθνή

Γαλλία: Ανατροπή τουριστικού λεωφορείου – 33 τραυματίες [pic&vid]

Γαλλία: Ανατροπή τουριστικού λεωφορείου – 33 τραυματίες [pic&vid]
Γαλλία: Λεωφορείο με αφετηρία το Παρίσι και προορισμό το Λονδίνο ανετράπη της πορείας του προκαλώντας τον τραυματισμό 33 τουριστών, με την κατάσταση των τεσσάρων να κρίνεται σοβαρή.

Γαλλία: Σοβαρό τροχαίο ατύχημα καταγράφηκε το απόγευμα της Κυριακής στη βόρεια Γαλλία, όταν τουριστικό λεωφορείο ανατράπηκε της πορείας του. Η ανατροπή του λεωφορείου προκάλεσε σύμφωνα με τις πληροφορίες τον τραυματισμό 33 τουριστών, με την κατάσταση των τεσσάρων να κρίνεται σοβαρή. Μέσα στο λεωφορείο επέβαιναν τουρίστες διαφόρων εθνικοτήτων που είχαν βρεθεί τις προηγούμενες ημέρες στο Παρίσι.

Από τους 33 επιβαίνοντες, οι 29 τραυματίστηκαν ελαφρά και τέσσερις σοβαρά. Μεταξύ των επιβατών ήταν 11 Βρετανοί, τρεις Αμερικανοί, δύο Ισπανοί, ένας Αυστραλός, ένας Ολλανδός, ένας Ρουμάνος και ένας Ρώσος. Το περιστατικό συνέβη κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες με τον οδηγό κατά το ρεπορτάζ να χάνει τον έλεγχο του οχήματος, οδηγώντας το εκτός οδοστρώματος.

Το λεωφορείο υπέστη σοβαρές ζημιές, καθώς αναποδογύρισε σε πεδιάδα με τους τουρίστες να προσκρούουν άσχημα στο αναποδογυρισμένο όχημα. Η κατάσταση της υγείας των τεσσάρων παραμένει κρίσιμη, με τους υπόλοιπους επιβαίνοντες να γλιτώνουν τα χειρότερα αποκομίζοντας μονάχα ελαφρά χτυπήματα σε πόδια και χέρια. Το ταξίδι τους ωστόσο θα το θυμούνται για πολλά χρόνια, καθώς λίγο έλειψε η κατάσταση να ήταν πιο σοβαρή. Βλέποντας στις παρακάτω εικόνες, το λεωφορείο καταστράφηκε ολοσχερώς, με τους τουρίστες να έχουν πραγματικά… άγιο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments