Αθλητισμός

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Το χτύπημα στον Διούδη και η συγγνώμη του Γιώργου Σαββίδη

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Το χτύπημα στον Διούδη και η συγγνώμη του Γιώργου Σαββίδη
ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Τι συνέβη στην αναταραχή στα αποδυτήρια μετά το τέλος του ντέρμπι της Τούμπας.

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Το βράδυ της Κυριακής (3/11) ο Παναθηναϊκός, με ανακοίνωση του, προχώρησε σε καταγγελία για το όσα συνέβησαν στο παιχνίδι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ, κάνοντας λόγο για τραμπουκισμούς προς τους ανθρώπους της ομάδας εντός των αποδυτηρίων του γηπέδου και συγκεκριμένα στη φυσούνα μετά το τέλος του ματς. Μάλιστα, όπως προέκυψε από τα ρεπορτάζ μετά την αναμέτρηση, ο Σωκράτης Διούδης δέχθηκε επίθεση με ύβρεις από άνθρωπο της ασφάλειας, ο οποίος αναφέρθηκε και στο παρελθόν του με την φανέλα του Άρη.

Μάλιστα, λίγο έλειψε, ο ίδιος να επιτεθεί στον Έλληνα τερματοφύλακα, με την ασφάλεια της ΠΑΕ Παναθηναϊκός να παρεμβαίνει και να δημιουργείται ένα «χάος» εντός της φυσούνας. Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Πράσινη», ο Διούδης, δέχτηκε επίθεση, φραστική αλλά και με κλωτσιά (που πάντως βρήκε περισσότερο… αέρα), από άνθρωπο της ασφάλειας του ΠΑΟΚ. Όλη η ομάδα πήγε να στηρίξει τον γκολκίπερ και μάλιστα ο Μπαρτ Σένκεφελντ ήταν έξω φρενών αδυνατώντας να πιστέψει αυτό που έβλεπε. Στη συνέχεια ο Σωκράτης Διούδης έδωσε κατάθεση για το περιστατικό στους υπευθύνους της αθλητικής βίας.

Τα πνεύματα ηρέμησαν και ο Γιώργος Σαββίδης εκ μέρους της διοίκησης του ΠΑΟΚ ζήτησε συγγνώμη από την αποστολή των «πράσινων», ενώ την λύπη τους στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού εξέφρασαν τόσο ο γενικός διευθυντής των Θεσσαλονικέων, Μάκης Γκαγκάτσης, όσο και ο Αντελίνο Βιεϊρίνια. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, ο οποίος φημίζεται για το ήθος του, μόλις ολοκληρώθηκε η ένταση, πήγε στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού. Εκεί συνάντησε ανθρώπους του «Τριφυλλιού» και ποδοσφαιριστές, στους οποίους απολογήθηκε και ζήτησε συγνώμη για όσα είχαν γίνει νωρίτερα και το περιστατικό με τον Διούδη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments