Lifestyle

Keanu Reeves: Σύστησε στο ευρύ κοινό τη σύντροφο του

Keanu Reeves: Σύστησε στο ευρύ κοινό τη σύντροφο του
Keanu Reeves: Ο δημοφιλής ηθοποιός δεν συνηθίζει να απασχολεί τα media με την προσωπική του ζωή.

Keanu Reeves: Mπορεί οι περισσότεροι celebrities να μας απασχολούν με τις σχέσεις, τους γάμους και τους χωρισμούς τους, αλλά ο Keanu Revees αποτελεί εξαίρεση σε αυτόν τον «κανόνα». Ο ίδιος αποφεύγει αρκετά να κάνει περισσότερα πράγματα γνωστά για τα όσα συμβαίνουν στην προσωπική του ζωή, κρατώντας πάντοτε χαμηλούς τόνους. Από ότι φαίνεται όμως, αυτή η κατάσταση στη ζωή του διάσημου ηθοποιού έχει αρχίσει να αλλάζει. Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε έδωσε το παρών στο LACMA Art + Film Gala που πραγματοποιήθηκε στο Λος Άντζελες και μολονότι πολλοί ήταν οι αστέρες του Hollywood που βρέθηκαν εκεί, όλα τα φλας των φωτογράφων στράφηκαν επάνω του.

Εκεί, ο 55χρονος ηθοποιός περπάτησε στο κόκκινο χαλί του event συνοδευόμενος από μια μυστηριώδη γυναίκα, την οποία μάλιστα κρατούσε από το χέρι, μια κίνηση που έκανε πολλούς να θεωρήσουν ότι δεν είναι απλά συνεργάτες ή φίλοι. Η συγκεκριμένη γυναίκα είναι η 46χρονη Alexandra Grant, που είναι καλλιτέχνις και οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσα από την συνεργασία τους για τα βιβλία του ηθοποιού «Ode to Happiness», όπου εκείνη δημιούργησε το εικαστικό υλικό.

Η καλή τους συνεργασία τους οδήγησε το 2017 να δημιουργήσουν τον εκδοτικό οίκο «X Artists’ Books». Ο σταρ έμοιαζε να είναι πολύ περήφανος κι ευτυχισμένος στο πλευρό της συνοδού του στο LACMA Art + Film , η οποία ήταν πολύ κομψά ντυμένη, έχοντας επιλέξει ένα αμάνικο navy blue φόρεμα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments