Διεθνή

Άμστερνταμ: “Κόκκινος” συναγερμός στο αεροδρόμιο Σίπχολ – “Ύποπτη κατάσταση” σε αεροπλάνο

Άμστερνταμ: “Κόκκινος” συναγερμός στο αεροδρόμιο Σίπχολ – “Ύποπτη κατάσταση” σε αεροπλάνο
Άμστερνταμ: Οι αρχές της Ολλανδίας ερευνούν μια «ύποπτη κατάσταση» σε αεροπλάνο στο αεροδρόμιο Σίπχολ, στου Άμστερνταμ.

Άμστερνταμ: Η ολλανδική στρατιωτική αστυνομία ερευνά μια «ύποπτη κατάσταση» μέσα σε ένα αεροπλάνο στο αεροδρόμιο Σίπχολ του Άμστερνταμ. Μέχρι στιγμής οι αρχές δεν έχουν δώσει περισσότερες διευκρινίσεις για το συμβάν αυτό. Στο σημείο έχουν σπεύσει αρκετά ασθενοφόρα και πυροσβεστικά οχήματα καθώς και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ολλανδικά Μέσα πολλές πύλες στο αεροδρόμιο Σίπχολ έκλεισαν ενώ τονίζουν ότι οι αρχές εξέδωσαν αναφορά για «Grip 3». Ο συγκεκριμένος κωδικός που αφορά περιπτώσεις για «συμβάν με σοβαρές συνέπειες για τον πληθυσμό». Κάποιες πληροφορίες κάνουν λόγο για απόπειρα αεροπειρατείας. Η εφημερίδα De Telegraaf αναφέρει ότι έγινε απόπειρα αεροπειρατείας σε αεροσκάφος που επρόκειτο να αναχωρήσει για τη Μαδρίτη, την ώρα που γινόταν η επιβίβαση.

Ο πιλότος έκανε αναφορά για αεροπειρατεία, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, που δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμη επίσημα. Περίπου μία ώρα αργότερα, η αστυνομία με ανάρτηση στο Twitter ανέφερε ότι οι επιβάτες και το πλήρωμα απομακρύνθηκαν με ασφάλεια από το αεροπλάνο, ενώ η έρευνα συνεχίζεται

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments