Lifestyle

Αντζελίνα Τζολί: Ποζάρει όπως την γέννησε η μάνα της τρελαίνοντας τον ανδρικό πληθυσμό

Αντζελίνα Τζολί: Ποζάρει όπως την γέννησε η μάνα της τρελαίνοντας τον ανδρικό πληθυσμό
Αντζελίνα Τζολί: Η σταρ του Χόλιγουντ δεν συνηθίζει να φωτογραφίζεται, ωστόσο όποτε αποφασίζει να μπει στην διαδικασία προκαλεί παροξυσμό στο ανδρικό φύλλο.

Αντζελίνα Τζολί: Η Angelina Jolie είναι το cover girl του αμερικανικού Harper’s Bazaar για το τεύχος Δεκεμβρίου/Ιανουαρίου, σε μία αισθαντική φωτογράφιση που μαγνητίζει όλα τα βλέμματα, θυμίζοντάς μας για ακόμα μια φορά ότι είναι ίσως η ομορφότερη γυναίκα του Χόλιγουντ. Η Αμερικανίδα ηθοποιός μπορεί να έφθασε αισίως τα 44 χρόνια ζωής, ωστόσο όπως θα δείτε παρακάτω παραμένει εκθαμβωτική. Μάλιστα δεν έχει και πρόβλημα να δείξει στον φωτογραφικό φακό και το εκπληκτικό κορμί της, με μια από τις φωτογραφίες να αφήνει ελάχιστα στη φαντασία των ανδρών.

Στη συνέντευξή της η Angelina, αποκαλύπτει μεταξύ άλλων πως θα ήθελε να φύγει από την Αμερική αλλά κάτι τέτοιο της το «απαγορεύει» ο πρώην σύζυγός της Brad Pitt μέχρι τα παιδιά να γίνουν 18 ετών, και θέλει να τα έχει κοντά του στο Λος Άντζελες!

Η Αντζενίνα Τζολί εκτός από μία από τις ομορφότερες παρουσίες παραμένει και μια από τις καλύτερες γυναίκες ηθοποιούς του Χόλιγουντ. Έχοντας πρωταγωνιστήσει σε μερικές από τις κορυφαίες παραγωγές έχει καταφέρει να εδραιωθεί στην κορυφή. Ωστόσο εκτός την ηθοποιία, η Αμερικανίδα είναι γνωστή και από το φιλανθρωπικό της έργο, προσφέροντας κατά καιρούς μεγάλο μέρος της περιουσίας της για την φροντίδα παιδιών που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας. Εκτός των τριών βιολογικών παιδιών, η Αμερικανίδα έχει υιοθετήσει ακόμη τρία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments