Video

Αν ήμουν πλούσιος: Η Σμαράγδα πουλάει τα κοσμήματα της μητέρας της για να ξελασπώσει τον Μάνο

Αν ήμουν πλούσιος: Η Σμαράγδα πουλάει τα κοσμήματα της μητέρας της για να ξελασπώσει τον Μάνο
Αν ήμουν πλούσιος: Όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο (06/11/19) της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1.

Αν ήμουν πλούσιος: Ο Μάνος, προκειμένου να σιγουρευτεί ότι ο λαχνός όντως χάθηκε, τσιτώνει ακόμα περισσότερο τα πράγματα παίζοντας ότι κινδυνεύει η ζωή του, κάτι που αναγκάζει τη Σμαράγδα να πουλήσει κοσμήματα της μητέρας της, για να τον ξελασπώσει. Στο μεταξύ, η Βενετία αποφασίζει πως ήρθε η ώρα να αγοράσουν ένα πιο μεγάλο σπίτι και ότι αυτό θα πρέπει να αγοραστεί στο όνομα της Χριστίνας, γιατί δεν έχει καμία εμπιστοσύνη στον Σωτήρη.

Ο Σωτήρης γίνεται έξαλλος και η κατάσταση στο σπίτι τον Μπούμπληδων βγαίνει εκτός ελέγχου. Την ίδια ώρα, ο Πέτρος κάνει ένα σημαντικό βήμα στο να ανακαλύψει πόσο «βρόμικος» είναι ο Βρανάς, η Μόνικα δείχνει ένα άλλο πρόσωπο στη Σμαράγδα, ενώ ένα σχέδιο της Κικής οδηγεί τη Δάφνη στο να ανακαλύψει ότι όσα της έχει πει ο Στρατής είναι ψέματα.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο

Στο χθεσινό επεισόδιο της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1 είδαμε πως: Ο έρωτας της Δάφνης για τον Στρατή είναι πιο δυνατός από τις υποψίες της για την Κική, τις οποίες η Φρόσω, λέγοντάς της ψέματα, υποβαθμίζει. Στο μεταξύ, ο Στρατής προτείνει στη Δάφνη να φύγουν μαζί και να ξεκινήσουν αλλού μια άλλη ζωή. Πηγαίνει στην Κική και της δίνει ένα μεγάλο ποσό απ’ τα κέρδη του λαχνού για να κάνει τα όνειρά της, δηλώνοντάς της έτσι ότι το μεταξύ τους τελείωσε.

Την ίδια στιγμή, συλλαμβάνεται ο απαγωγέας της Χριστίνας και ο Βρανάς, που κινδυνεύει να αποκαλυφθεί, καταστρώνει ένα σχέδιο, για να βγει αλώβητος από αυτό. Παράλληλα, η Σμαράγδα πιάνει δουλειά για να βοηθήσει οικονομικά τον Μάνο, που της το παίζει κατεστραμμένος, όταν έρχεται ένα γράμμα από τον θείο της στη φυλακή, που περιγράφει ότι κάποιος του την έστησε. Ο Νικόλας είναι σίγουρος ότι αυτός ο κάποιος είναι ο Μάνος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments