Αθλητισμός

Ντιέγκο Μπίσεσβαρ: Η δυσαρέσκεια για τις εμφανίσεις του και η ανάγκη “επιστροφής”

Ντιέγκο Μπίσεσβαρ: Η δυσαρέσκεια για τις εμφανίσεις του και η ανάγκη “επιστροφής”
Ντιέγκο Μπίσεσβαρ: Ο Ολλανδός περνάει μια περίοδο παρατεταμένου ντεφορμαρίσματος και γνωρίζει και ο ίδιος ότι πρέπει να επανέλθει στα προηγούμενα στάνταρ του.

Ντιέγκο Μπίσεσβαρ: Ο Ολλανδός σαφέστατα αποτελεί έναν και των πιο ποιοτικών ποδοσφαιριστών στο ρόστερ του ΠΑΟΚ, αν όχι τον ποιοτικότερο. Ο ίδιος είναι από τους παίκτες που μπορεί με μια ενέργεια του να αλλάξει τη ροή μιας αναμέτρησης και οι άνθρωποι του «Δικεφάλου του Βορρά» το γνωρίζουν πάρα πολύ καλά αυτό. Άλλωστε, και ο προπονητής της ομάδας, Αμπέλ Φερέιρα, έχει αναφερθεί ουκ ολίγες φορές στον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, τονίζοντας πως τον θεωρεί ως τον καλύτερο παίκτη που έχει υπό τις οδηγίες του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Το τελευταίο διάστημα βέβαια, ο Ολλανδός ποδοσφαιριστής περνάει μια περίοδο παρατεταμένου ντεφορμαρίσματος, χωρίς να μπορεί να παρουσιάσει μέχρι στιγμής τον καλό εαυτό του. Άλλωστε, στο ξεκίνημα της σεζόν και με αποκορύφωμα τις αναμετρήσεις με τον Άγιαξ, ο Μπίσεσβαρ έκανε τρομερά πράγματα μέσα στο γήπεδο, δείχνοντας πως θα αποτελέσει ένα από τα «κλειδιά» του ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν. Ωστόσο, από εκεί κι έπειτα τα πράγματα έχουν αλλάξει αρκετά για τον ίδιο.

Μάλιστα, στο παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Metrosport», ακούστηκαν για πρώτη φορά αποδοκιμασίες στην Τούμπα για τον Μπίσεσβαρ, ο οποίος γνωρίζει πως πρέπει να εντείνει τις προσπάθειες του. Ξέρει ότι και οι εκπρόσωποι της διοίκησης έχουν παράπονα από τις εμφανίσεις του, αλλά πιστεύει στις δυνατότητές του και εκτιμά πως μπορεί να επανέλθει καλύτερος.

Άντερσον Εσίτι: «Χαμένος» στον πάγκο του ΠΑΟΚ ο Νιγηριανός

Η επένδυση του ΠΑΟΚ στη θέση του αμυντικού μέσου φαίνεται πως δεν έπιασε τόπο. Η απόκτηση του Άντερσον Εσίτι κρίνεται ανεπιτυχής, με τους ανθρώπους του «Δικέφαλου του Βορρά» να σκέφτονται την ώρα και την στιγμή που δαπάνησαν τόσα χρήματα για τον Νιγηριανό χαφ. Ο 25χρονος ξεκίνησε την σεζόν στη βασική ενδεκάδα του Αμπέλ Φερέιρα όμως σύντομα ο Πορτογάλος έκρινε πως ο παίκτης του δεν μπορεί να αποδώσει τα αναμενόμενα.

Εδώ και δύο μήνες ο έμπειρος χαφ βρίσκεται σταθερά στον πάγκο του ΠΑΟΚ, με την τεχνική ηγεσία να εμπιστεύεται άλλους για τη θέση του αμυντικού μέσου. Όπως αναφέρεται και από το ρεπορτάζ του Sportime, στη Θεσσαλονίκη υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια με τον ποδοσφαιριστή καθώς άλλα περίμεναν από εκείνον και άλλα βλέπουν. Ο ΠΑΟΚ δαπάνησε ένα σεβαστό ποσό για να υπογράψει τον Νιγηριανό στον σύλλογο, νούμερο που όπως φαίνεται πηγαίνει στον… κουβά, αναζητώντας πλέον λύση που θα μειώσει την χασούρα.

Για την ώρα δεν τίθεται θέμα απομάκρυνσης του παίκτη από το ρόστερ, καθώς ο Αμπέλ Φερέιρα σκέφτεται να του δώσει μερικές ευκαιρίες. Η απαισιοδοξία που πλανάται ωστόσο δύσκολα θα αλλάξει, με τον παίκτη να καλείται πλέον να αποδείξει πολλά περισσότερα ίσως και από αυτά που μπορεί. Πιθανότερο σενάριο ο 25χρονος να μπει στην μακρά λίστα των παικτών που ήθελαν αλλά δεν μπορούσαν!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments