Ελλάδα

Ελασσόνα: Σύγκρουση Ι.Χ με μηχανή – Ντελιβεράς εκτοξεύτηκε πάνω σε μαθήτριες

Ελασσόνα: Σύγκρουση Ι.Χ με μηχανή – Ντελιβεράς εκτοξεύτηκε πάνω σε μαθήτριες
Ελασσόνα: Το περιστατικό σημειώθηκε έξω από τα Γυμνάσια της περιοχής.

Ελασσόνα: Τροχαίο ατύχημα συνέβη το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας στην Ελασσόνα και συγκεκριμένα έξω από τα Γυμνάσια της περιοχής όταν μαθήτριες που αποχωρούσαν από το σχολείο τους και βρίσκονταν επάνω στο πεζοδρόμιο, διερχόμενο αυτοκίνητο προσέκρουσε σε μηχανάκι delivery, με αποτέλεσμα ο οδηγός της μηχανής να πέσει επάνω τους, να τις τραυματίσει και να τραυματιστεί. 

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα elassona-city.gr, εξαιτίας της σφοδρής σύγκρουσης ο οδηγός του δικύκλου έπεσε πάνω στους μαθητές και τους τραυμάτισε, ενώ τραυματίστηκε και ο ίδιος. Το ευτυχές γεγονός ήταν για τον ίδιο γιατί λόγω του κράνους που φορούσε, απέφυγε μια πιθανή μοιραία πτώση στο έδαφος και τραυματίστηκε μονάχα στον αστράγαλο.

Σε ότι αφορά τις μαθήτριες που είδαν τον οδηγό του δικύκλου να πέφτει επάνω τους, η μια χτύπησε σοβαρά στο πόδι, ενώ τα υπόλοιπα κορίτσια τραυματίστηκαν ελαφρά.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και οι γονείς των παιδιών, ενώ στο σημείο έφθασε και ασθενοφόρο για να μεταφέρει τα παιδιά αρχικά στο Κέντρο Υγείας και στην συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Η άτυχη μαθήτρια οδηγήθηκε στο χειρουργείο για το σπασμένο πόδι της, όπου και πραγματοποιήθηκε πολύωρη επέμβαση, ενώ ο οδηγός από το μηχανάκι νοσηλεύεται επίσης με σπασμένο αστράγαλο στο ίδιο νοσοκομείο. Η αστυνομία συντάσσει τη δικογραφία και διεξάγει προανακριτική έρευνα για το συμβάν ώστε να οδηγηθεί η υπόθεση στη δικαιοσύνη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments