Ελλάδα

Πειραιάς: Στο σχολείο η 14χρονη που μαχαίρωσε τη μητέρα της

Πειραιάς: Στο σχολείο η 14χρονη που μαχαίρωσε τη μητέρα της
Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται η μητέρα που δέχθηκε δώδεκα μαχαιριές ενώ κοιμόταν.

Μυστήριο παραμένει το τι ήταν αυτό που όπλισε το χέρι της 14χρονης μαθήτριας η οποία πριν από λίγες ημέρες άρπαξε ένα μαχαίρι και χτύπησε την μητέρα της ενώ εκείνη κοιμόταν στο σπίτι τους στα Καμίνια. Σύμφωνα με τον δικηγόρο της ανήλικης, μεταξύ μητέρας και κόρης δεν υπάρχει αντιδικία, ενώ ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό τι ήταν αυτό που «όπλισε» το χέρι της 14χρονης.

Η μητέρα νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Θριάσιο, ενώ η 14χρονη επέστρεψε στο σχολείο της κατόπιν σχετικής απόφασης ανακριτή και εισαγγελέα. Παράλληλα όμως παρακολουθείται από ειδικό ψυχολόγο. Η μητέρα έχει επικοινωνήσει με την 14χρονη και το μόνο που επιθυμεί, όπως δήλωσε στον ΑΝΤ1, είναι να ξεχαστεί όσο πιο γρήγορα γίνεται το συμβάν. «Και εγώ θα γίνω καλά, και όλοι θα γίνουμε καλά» επαναλαμβάνει συνεχώς η 48χρονη γυναίκα από το κρεβάτι του νοσοκομείου.

Να υπενθυμίσουμε ότι το απίστευτο περιστατικό συνέβη πριν από μια εβδομάδα όταν στις δυο τα ξημερώματα η 14χρονη πήρε ένα μαχαίρι και επιτέθηκε στη μητέρα της καρφώνοντάς το δώδεκα φορές την στιγμή που η άτυχη γυναίκα κοιμόταν. Η 48χρονη ξύπνησε και άρχισε να φωνάζει, ενώ στο δωμάτιο έτρεξε η δίδυμη αδελφή της 14χρονης.

Το ΕΚΑΒ έφτασε γρήγορα και πήρε μητέρα και παιδί. Η 14χρονη έφερε θλαστικά τραύματα στα οποία έγινε συρραφή και συγκεκριμένα ένα βαθύ θλαστικό τραύμα ραχιαίας επιφάνειας στο αριστερό χέρι και τρία μικρότερα στο γόνατο. Η μητέρα οδηγήθηκε στο χειρουργείο καθώς έφερε συνολικά 12 μαχαιριές και συγκεκριμένα: τρεις στον αριστερό βραχίονα, μία στον ώμο, δύο στον μαστό, τρεις στον ημιθωράκιο, ένα στην κοιλιά και 2 στην πλάτη. Υπεβλήθη σε σπληνεκτομή και νοσηλεύτηκε διασωληνωμένη για μέρες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments