Lifestyle

Αυτή είναι η ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο [pics&vid]

Αυτή είναι η ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο [pics&vid]
Ίσως η γυναίκα που ξέρει καλύτερα από κάθε άλλη να αποπλανεί τον φωτογραφικό φακό, προκαλώντας πολλαπλά εγκεφαλικά στον ανδρικό πληθυσμό που κατά την πλειοψηφία την τοποθετεί στην κορυφή των προτιμήσεών του.

Εκατοντάδες – καλύτερα χιλιάδες – φωτογραφίες στο πλούσιο βιογραφικό της. Η Αμερικανίδα μοντέλο Κέιτ Άπτοπ στα 27 της έχει καταφέρει να βρεθεί στην κορυφή των προτιμήσεων του ανδρικού πληθυσμού και για να λέμε την αλήθεια κατακτά την θέση αυτή απολύτως δίκαια. Η νεαρή που πριν λίγο καιρό ντύθηκε νυφούλα βγαίνει με δυσκολία από το μυαλό των ανδρών,καθώς μια φωτογραφία της είναι ικανή να μείνει χαραγμένη για πολύ καιρό.

Με πλούσια καριέρα στον χώρο της μόδας, η πανέμορφη Κέιτ Άπτον έχει να παραθέσει με κάθε τρόπο το θεσπέσιο κορμί της προτάσσοντας πρώτο από όλα το εκθαμβωτικό της μπούστο. Η χυμώδης Αμερικανίδα θα μπορούσαμε να πούμε πως αποτελεί τη φαντασίωση κάθε άνδρα που… σέβεται τον εαυτό του. Οι αναρτήσεις της στα προσωπικά μέσα δικτύωσης αλλά και οι εκατοντάδες φωτογραφίσεις σε γυναικεία αλλά και ανδρικά περιοδικά φανερώνουν του λόγου το αληθές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments