Video

Γιάννης Αντετοκούνμπο: 38αρα αλλά και τρελό airball σε βολή [vid]

Γιάννης Αντετοκούνμπο: 38αρα αλλά και τρελό airball σε βολή [vid]
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η μεγαλειώδης εμφάνιση του 25χρονου σούπερ σταρ κόντρα στους Λος Άντζελες Κλίπερς σημαδεύτηκε από μία αστεία στιγμή, με τον παίκτη των Μιλγουόκι Μπακς να κάνει airball σε προσπάθεια για βολές.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο 25χρονος συνεχίζει να οδηγεί εκ του ασφαλούς την ομάδα των Μιλγουόκι Μπακς, καθώς χθες βράδυ πήρε σχεδόν μόνος του το παιχνίδι με τους Λος Άντζελες Κλίπερς. Ο Έλληνας μπασκετμπολίστας με εκκωφαντική εμφάνιση βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα του προκειμένου να φύγει με τη νίκη από το Λος Άντζελες δείχνοντας πως φέτος είναι πιο έτοιμος από ποτέ για να φθάσει μέχρι το τέλος.

Πετυχαίνοντας 38 πόντους, τα μέσα κοινωνικά δικτύωσης αποθέωσαν όλες τις φαντεζί ενέργειες, ωστόσο μία φάση σχολιάστηκε όσο καμία άλλη. Ο λόγος για την airball βολή που είχε ο Έλληνας άσσος κατά τη διάρκεια της 3ης περιόδου. Ο Giannis επιχείρησε να βάλει τη βολή με την μπάλα ωστόσο να μην φθάνει ποτέ στο καλάθι προκαλώντας τα γέλια των σχολιαστών.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο 

Ο Έλληνας γκαρντ και πάλι ήταν απολαυστικός σημειώνοντας κόντρα στους Λος Άντζελες Κλίπερς 38 πόντους, 16 ριμπάουντ, ενώ είχε 9 ασίστ, 2 κλεψίματα και 2 μπλοκ σε 36 λεπτά συμμετοχής.

Ο Giannis έχει μπει φουριόζος τη φετινή σεζόν κουβαλώντας εκ του ασφαλούς την ομάδα του στον δρόμο των επιτυχιών. Μάλιστα, ο Έλληνας σταρ των Μπακς έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του πρωταθλήματος που έχει πάνω 200 πόντους, 100 ριμπάουντ και 50 ασίστ στα πρώτα 8 παιχνίδια της σεζόν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments