Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Ο Μαντούρο προτείνει τον Λίνσεν στον “Δικέφαλο”

ΠΑΟΚ: Ο Μαντούρο προτείνει τον Λίνσεν στον “Δικέφαλο”
ΠΑΟΚ: Τον επιθετικό της Φίτεσε Μπράιαν Λίνσεν, πρότεινε στον «Δικέφαλο του Βορρά» ο πρώην παίκτης του, Χέντβιγκες Μαντούρο.

ΠΑΟΚ: Το όνομα του Μπράιαν Λίνσεν, όπως είναι λογικό, δεν είναι ευρέως γνωστό στην ελληνική πραγματικότητα. Πρόκειται για τον 29χρονο ακραίο επιθετικό της Φίτεσε, ο οποίος τη φετινή σεζόν μετράει ήδη 6 γκολ και 3 ασίστ στο Ολλανδικό πρωτάθλημα, πραγματοποιώντας μια πολύ καλή χρονιά. Το συμβόλαιο του εν λόγω ποδοσφαιριστή λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και ήδη έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν ουκ ολίγα σενάρια για το ποδοσφαιρικό του μέλλον.

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Χέντβιγκες Μαντούρο, μιλώντας σε ολλανδική ιστοσελίδα, μίλησε για τον ποδοσφαιριστή της Φίτεσε και τόνισε πως τον θεωρεί έτοιμο για να αγωνιστεί στο εξωτερικό και πως θα ήταν ιδανικός προορισμός για αυτόν ο «Δικέφαλος του Βορρά». «Πιστεύω πως ταιριάζει στο ισπανικό πρωτάθλημα, αλλά και το γερμανικό γιατί είναι ένας ποδοσφαιριστής που δουλεύει σκληρά. Πιστεύω ότι θα μπορούσε να αγωνιστεί με επιτυχία και σε χώρες όπως η Τουρκία και η Ελλάδα. Με την ποιότητα και την αγωνιστική του νοοτροπία θα μπορούσε να γίνει, σε ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ, ο αγαπημένος της εξέδρας» δήλωσε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής.

Αμπέλ Φερέιρα: Σκέφτεται Πέλκα αντί Μπίσεσβαρ

Ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στο Ηράκλειο για το ματς της 10ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας κόντρα στον ΟΦΗ, στο «Θ. Βαρδινογιάννης» και ο Αμπέλ Φερέιρα αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές, προκειμένου να επιστρέψει στις νίκες ο πρωταθλητής Ελλάδος. Στις δοκιμές που έκανε στις τελευταίες προπονήσεις ο Πορτογάλος, ο Δημήτρης Πέλκα ήταν αρκετά ανεβασμένος και κέρδισε έδαφος για την επιστροφή του στο βασικό σχήμα του συνόλου. Μάλιστα ο Πέλκας αναμένεται να αντικαταστήσει τον Μπίσεσβαρ. Βέβαια ο Φερέιρα δοκιμάζει τον Μπίσεσβαρ αντί του Στοχ στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής.

Ο Πορτογάλος προπονητής σκέφτεται να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα τον Εσίτι αντί του Ντόουγκλας, αφού έχει δείξει πανέτοιμος στις τελευταίες προπονήσεις και περιμένει την ευκαιρία να το δείξει στο γήπεδο. Ο Φερέιρα περιμένει την επιστροφή του Ζοσέ Μαουρίσιο , ο οποίος έβγαλε τη χθεσινή προπόνηση και έδειξε να έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του, αλλά δύσκολα να βοηθήσει στο ματς με τον ΟΦΗ.

Ο Μαουρίσιος μπορεί να ταξιδεύψει με την αποστολή στο Ηράκλειο, όμως το πιθανότερο είναι να επιστρέψει στη δράση έπειτα από την επικείμενη διακοπή των πρωταθλημάτων, ώστε να εκμεταλλευτεί και αυτό το διάστημα για να επανέλθει πλήρως. Από μέρος της τελευταίας προπόνησης απουσίασε και ο Γιόσιπ Μίσιτς, για να αποφορτιστεί από τα συνεχόμενα παιχνίδια με πολλά λεπτά συμμετοχής.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments