Video

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Αδημοσίευτο βίντεο δείχνει την ηθοποιό να χορεύει στον Θεολόγο [vid]

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Αδημοσίευτο βίντεο δείχνει την ηθοποιό να χορεύει στον Θεολόγο [vid]
Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η Ελληνίδα ηθοποιός περνούσε τα καλοκαίρια της στο εξοχικό της στον Θεολόγο, με το παρακάτω βίντεο να την δείχνει να χορεύει και να περνά ευχάριστα με τους φίλους της.

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Είναι γνωστό πως το εξοχικό της Ελληνίδας ηθοποιού στον Θεολόγο ήταν το ησυχαστήριο της. Η αείμνηστη ηθοποιός περνούσε εκεί το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού αφήνοντας για λίγο την Αθήνα και την γεμάτη πίεση καθημερινότητα. Στο εξοχικό της δεν ήταν λίγες οι φορές που διοργάνωσε πάρτι χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν ένας άνθρωπος που της άρεσε να ζει να γελάει και να περνάει όμορφες στιγμές με τους δικούς της ανθρώπους.

Ένα σπάνιο βίντεο, το οποίο βγήκε στην επιφάνεια δείχνει την Ελληνίδα ηθοποιό να χαίρεται την παρουσία των φίλων της χορεύοντας με νάζι στην αυλή του εξοχικού της στον Θεολόγο.  Στιγμιότυπο από τα γενέθλια της ημέρας της Αλίκης Βουγιουκλάκη, Έμυς μοιράστηκε μέσα από το Instagram o Γιάννης Παπαμιχαήλ.

«Αδημοσίευτο βίντεο από το προσωπικό μου αρχείο, με την μητέρα μου να διασκεδάζει στον αγαπημένο της Θεολόγο στα γενέθλια της γιαγιάς μου Εμυς, τον Αύγουστο του 1988», γράφει ο Γιάννης Παπαμιχαήλ στο Instagram.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments