Αθλητισμός

Νίκλας Χουλτ: Παραμένει αβέβαιο το μέλλον του

Νίκλας Χουλτ: Παραμένει αβέβαιο το μέλλον του
Νίκλας Χουλτ: Η παραμονή του Σουηδού αριστερού μπακ στην ΑΕΚ εξακολουθεί να έχει λίγες πιθανότητες.

Νίκλας Χουλτ: Μπορεί να βρισκόμαστε στην αρχή του Νοέμβρη και η ΑΕΚ να βρίσκεται ακόμα στη μάχη του τίτλου, αλλά οι άνθρωποι της ομάδας κοιτάζουν και την επόμενη σεζόν. Ο Ίλια Ίβιτς γνωρίζει ότι το καλοκαίρι θα πρέπει να χτιστεί μια ομάδα σχεδόν από το μηδέν. Ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής έχει κάνει πολλά μεταγραφικά ταξίδια.

Μια από τις προτεραιότητες της ΑΕΚ είναι η απόκτηση ενός αριστερού μπακ. Θεωρητικά η ομάδα είναι καλυμμένη με την παρουσία των Νίκλας Χουλτ και Έντερ Λόπεζ. Ωστόσο οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν κάτι καλύτερο. Το συμβόλαιο του Σουηδού ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και όπως όλα δείχνουν δεν θα συνεχίσει να φοράει τα “κιτρινόμαυρα”.

Απίθανη η παραμονή Χουλτ

Στην ΑΕΚ πιστεύουν ότι ο Χουλτ έχει πιάσει ταβάνι και ότι η απόδοση του δεν είναι ανάλογη με την αμοιβή του συμβολαίου του. Αυτό έχει οδηγήσει την Ένωση να έχει αποφασίσει να μην του προσφέρει νέο συμβόλαιο. Σε λιγότερο από ένα μήνα ο έμπειρος ποδοσφαιριστής έχει το δικαίωμα να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του.

Την ίδια στιγμή ο Λόπεζ έχει συμβόλαιο για άλλα δυο χρόνια, αλλά οι εμφανίσεις του δεν είναι καθόλου ικανοποιητικές. Για την ώρα δεν τίθεται θέμα αποχώρησης του,ωστόσο οι άνθρωποι της ομάδας ψάχνουν κάτι καλύτερο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα οι “κιτρινόμαυροι” θέλουν έναν αριστερό μπακ που να είναι αρκετά ισορροπημένος και καλός τόσο στο επιθετικό, όσο και στο αμυντικό κομμάτι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments