Αθλητισμός

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: Στην αποστολή με Πανιώνιο ο επιθετικός του Ολυμπιακού

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: Στην αποστολή με Πανιώνιο ο επιθετικός του Ολυμπιακού
Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: Ο έμπειρος επιθετικός μετά από απουσία σχεδόν εννιά μηνών έπειτα τον σοβαρό τραυματισμό του είναι έτοιμος να επιστρέψει στη δράση, με τις πιθανότητες να τον δούμε κόντρα στον Πανιώνιο να είναι αυξημένες.

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: Έτοιμος να επιστρέψει στη δράση εμφανίζεται ο 32χρονος επιθετικός του Ολυμπιακού. Μετά από εννιά μήνες απουσίας λόγω του σοβαρού του τραυματισμού στο γόνατο, ο Έλληνας διεθνής βρίσκεται στο τελικό στάδιο της επιστροφής στους αγωνιστικούς χώρους.

Ο Πέδρο Μαρτίνς άφησε εκτός αποστολής τον έμπειρο ποδοσφαιριστή για το σημερινό παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο, ωστόσο τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως η επιστροφή του Λάζαρου δεν αργεί. Πιθανότατα αυτή θα έρθει στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο (23/11) μετά και την επιστροφή των διεθνών από τις υποχρεώσεις τους.

Ο 32χρονος επιθετικός πέρασε με επιτυχία όλο το στάδιο της αποκατάστασης, με τον Πέδρο Μάρτινς και το τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού να βλέπουν καθημερινά την εξέλιξη του στις προπονήσεις στο Ρέντη. Ο παίκτης αναμένεται να φέρει ακόμη μία ποιοτική λύση στον Πορτογάλο τεχνικό, την οποία θα χρειαστεί προκειμένου η ομάδα να βγάλει εις πέρας το βαρύ πρόγραμμα που ακολουθεί σε Ελλάδα και Ευρώπη. Θυμίζουμε πως ο Λάζαρος απουσιάζει από τη δράση εδώ και εννιά μήνες, λόγω του σοβαρού τραυματισμού του στο γόνατο.

Αντίστοιχα, ο Κώστας Φορτούνης φαίνεται πως βρίσκεται και αυτός με την σειρά του σε αρκετά καλή κατάσταση, ωστόσο η επιστροφή του αναμένεται να καθυστερήσει λίγο παραπάνω. Πιθανότατα ο έμπειρος μεσοεπιθετικός να επιστρέψει με το… καλημέρα της νέας χρονιάς.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments