Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης: “Τελειώνουμε τις γιάφκες των πανεπιστημίων”

Κυριάκος Μητσοτάκης: “Τελειώνουμε τις γιάφκες των πανεπιστημίων”
Κυριάκος Μητσοτάκης: Την απόλυτη ικανοποίηση του εξέφρασε ο πρωθυπουργός σε συνέντευξη του όσον αφορά τις επιχειρήσεις της αστυνομίας τονίζοντας χαρακτηριστικά πως τελειώνουν οριστικά οι γιάφκες στα πανεπιστήμια.

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Τελειώνουμε με τις γιάφκες και τους μπαχαλάκηδες εντός των πανεπιστημίων, και τα πανεπιστήμια παραδίδονται στους φυσικούς τους χρήστες», ανέφερε Κυριάκος Μητσοτάκης, σχολιάζοντας την επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ. στο Oικονομικό Πανεπιστήμιο, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στoν ΣΚΑΙ, ενώ αναφερόμενος στο μεταναστευτικό προανήγγειλε τη δημιουργία κλειστών προαναχωρησιακών κέντρων.

«Αργότερα μάλιστα θα δοθούν στη δημοσιότητα κάποιες φωτογραφίες για να καταλάβετε τι συμβαίνει εντός των χώρων των πανεπιστημίων», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός.

Αναφερόμενος στο μεταναστευτικό ο κ. Μητσοτάκης επανέλαβε ότι προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι η αλλαγή στην χορήγηση του ασύλου («όποιος δικαιούται άσυλο θα το λαμβάνει γρήγορα», είπε χαρακτηριστικά) ενώ προανήγγειλε και τη δημιουργία κλειστών προαναχωρησιακών κέντρων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments