Αθλητισμός

Κίνηση έκπληξη Γιαννακόπουλου: Φέρνει Καπογιάννη

Κίνηση έκπληξη Γιαννακόπουλου: Φέρνει Καπογιάννη
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ξεκίνησε τις αλλαγές που είχε προαναγγείλει στο μπάσκετ γυναικών.

Σε μία σπουδαία κίνηση προχώρησε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού. Σύμφωνα με το sdna.gr, η προπονητής των τίτλων Ελληνικού και Ολυμπιακού, Ελένη Καπογιάννη, αναμένεται να αναλάβει άμεσα νέα προπονήτρια του Παναθηναϊκού

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τα βρήκε σε όλα με την 50χρονη προπονήτρια που είχε πετύχει τέσσερα συνεχόμενα νταμπλ από το 2013-2014 μέχρι το 2016-2017 με το Ελληνικό και τον Ολυμπιακό. Μάλιστα, οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια και το deal θεωρείται κλεισμένο. Η Καπογιάννη έκανε ένα πέρασμα από τον Λίβανο και τη Homenetmen Antelias Basketball και επιστρέφει στην Α1 Γυναικών με υψηλές βλέψεις, αναλαμβάνοντας τον πάγκο του Παναθηναϊκού, ως μέρος των σαρωτικών αλλαγών που είχε προαναγγείλει ο Γιαννακόπουλος.

Η αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας είναι η πρώτη που κάνουν στον Παναθηναϊκό, μετά το ξεκίνημα της σεζόν (3-2 ρεκόρ). Πάντως, από το «τριφύλλι» σε καμία περίπτωση δεν χρεώνεται στον προηγούμενο προπονητή, Γιώργο Κατζιλιέρη, το ρεκόρ αυτό. Ωστόσο, η συμφωνία με την Καπογιάννη σηματοδοτεί μια αλλαγή σελίδας και project με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την επόμενη μέρα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments