Lifestyle

Ιωάννα Τούνη: “Δεν έχω καμία σχέση με τον Πασχαλάκη”

Ιωάννα Τούνη: “Δεν έχω καμία σχέση με τον Πασχαλάκη”
Ιωάννα Τούνη: Πιο ξεκάθαρη από ποτέ εμφανίστηκε η Ιωάννα Τούνη όσον αφορά την υποτιθέμενη σχέση της με τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, Αλέξανδρο Πασχαλάκη.

Ιωάννα Τούνη: Στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά μίλησε σήμερα η Ιωάννα Τούνη, ξεκαθαρίζοντας μεταξύ άλλων πως ουδέποτε είχε συνάψει σχέση με τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, Αλέξανδρο Πασχαλάκη. Το καλλίγραμμο μοντέλο τον τελευταίο καιρό έχει συνδεθεί κατ’ επανάληψη με τον ποδοσφαιριστή του “Δικεφάλου του Βορρά”, με την φημολογία να τους θέλει μαζί στη ζωή. Η απάντηση της στην εκπομπή “ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ” της Φαίης Σκορδά ήταν αφοπλιστική, με την ίδια να ισχυρίζεται πως όχι μόνο σχέση δεν έχει με τον παίκτη αλλά δεν τον γνωρίζει καν.

Απαντώντας χαρακτηριστικά για τα προσωπικά της τόνισε: “«Γράφτηκε ότι είμαι σε σχέση με έναν τερματοφύλακα, τον Πασχαλάκη, με τον οποίον δεν έχω καν συστηθεί ποτέ. Από πού τους ήρθες και πού το στήριξαν;».Ακολούθως αναφέρθηκε στην είδηση που έφερε στο φως ο Νίκος Μουστινάς μέσω της δικής του εκπομπής πως η ίδια έχει σχέση με άλλον: «Δεν μπορώ να μην επιβεβαιώσω την είδηση του Νίκου Μουτσινά. Ναι, κάτι έχω στη ζωή μου. Προς το παρόν είναι στην αρχή, αλλά είναι σούπερ».

Εκτός των αισθηματικών, η Ιωάννα Τούνη κλήθηκε να απαντήσει και για επαγγελματικά θέματα. Τον τελευταίο καιρό το όνομά της έχει “παίξει” για τον νέο κύκλο του “My Style Rocks”, ωστόσο όπως αναφέρει η ίδια δεν ισχύει κάτι τέτοιο. «Δεν μου έχει γίνει καμία πρόταση για να παρουσιάσω το My Style Rocks. Μάλιστα, διάβαζα δημοσιεύματα ότι θα ξαναπάω σαν παίκτρια. Γιατί να πάω ξανά να διαγωνιστώ σε ένα παιχνίδι που διαγωνίστηκα δύο χρόνια πριν; Για παρουσιάστρια δεν ξέρω αν μου γινόταν πρόταση τι θα έκανα. Σίγουρα δεν θα μπορούσα να δω τον εαυτό μου κριτική επιτροπή».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments