Αθλητισμός

Νέναντ Κρίστισιτς: Ο λόγος που ζήτησε αλλαγή στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Νέναντ Κρίστισιτς: Ο λόγος που ζήτησε αλλαγή στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό
Νέναντ Κρίστισιτς: Δεν ήταν λίγοι όσοι παραξενεύτηκαν από το γεγονός ότι ο Σέρβος μέσος έγινε αλλαγή στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό.

Νέναντ Κρίστισιτς: Έγινε πολύς λόγος για την αλλαγή του Σέρβου μέσου στο ημίχρονο του ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό, καθώς ο ίδιος ήταν αρκετά σταθερός και πραγματοποιούσε μια καλή εμφάνιση μέχρι το σημείο της αλλαγής. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που αναφέρουν πως η απουσία του Νέναντ Κρίστισιτς από τη μεσαία γραμμή της «Ένωσης» στο δεύτερο ημίχρονο συνέβαλε καθοριστικά στην ανατροπή του σκορ στο ντέρμπι από μεριάς «Τριφυλλιού».

Όπως είναι λογικό η απόφαση του Νίκου Κωστένογλου να προχωρήσει σε αυτή την κίνηση στο ημίχρονο προκάλεσε αρκετά ερωτήματα στους οπαδούς της ΑΕΚ. Ωστόσο, σύμφωνα με το «sdna.gr», ο Σέρβος μέσος ήταν αυτός που ζήτησε να γίνει αλλαγή στο ημίχρονο, καθώς είχε έντονο πονοκέφαλο. Ο προπονητής της ΑΕΚ προσπάθησε να βρει μια λύση προκειμένου να μπορέσει ο παίκτης να συνεχίσει αλλά ο Κρίστιτσιτς επέμενε να γίνει αλλαγή διότι θα έκανε κακό στην ομάδα αν συνέχιζε.

ΑΕΚ: Σοκαρισμένοι οι παίκτες με τις ατάκες των οπαδών

Οι οπαδοί της Ένωσης επισκέφθηκαν το βράδυ της Κυριακής το ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η αποστολή της Ένωσης, «χώνοντάς» τα άγρια στους παίκτες για την ήττα από τον Παναθηναϊκό. Ο κόσμος της ΑΕΚ ήταν εξαγριωμένος και μίλησε με πολύ σκληρή γλώσσα στους ποδοσφαιριστές. Οι οπαδοί της ΑΕΚ έβαλαν άγριο χέρι στους παίκτες για τους τσακωμούς εντός αποδυτηρίων, προκαλώνοντας μάλιστα κάποιους εξ αυτών να δείξουν τον… αντρισμό τους, απέναντί τους. Μάλιστα αρκετοί ξένοι σοκαρίστηκαν από όσα άκουσαν και έδειξαν την έντονη δυσαρέσκεια τους που η ομάδα τους άφησε απροστάτευτους στο πούλμαν.

«Είστε απαράδεκτοι και σας έχουν κάνει π@@α κάθε χωριό και ομάδα. Τέτοια ξεφτίλα είναι δυνατόν; Δεν νιώθετε; Όλα στα α@@@ σας; Δεν γίνεται να ξεφτιλίζετε τη φανέλα που φοράτε. Μόνο αυτό κάνετε! Η ΑΕΚ είναι η ζωή μας και εσείς έχετε βαλθεί να την καταστρέψετε. Είστε γελασμένοι αν πιστεύετε ότι θα σας αφήσουμε», είπαν μεταξύ άλλων οι οπαδοί και συνέχισαν: «Πλακώνεστε μεταξύ σας και μας ρεζιλεύεστε στις προπονήσεις. Και μετά είστε… κυρίες με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Ούτε τάκλιν, ούτε νεύρο, ούτε τσαμπουκά, ούτε ψυχή. Είστε μάγκες; Γουστάρετε να πλακώνεστε; Ελάτε εδώ να πλακωθούμε. Δεν ντρέπεστε; Πρέπει να είστε ομάδα, ενωμένοι, να βάζετε πάνω απ’ όλα τα φανέλα που φοράτε και τον κόσμο και μετά την πάρτη σας», είπαν αρχικά οι οπαδοί.

Η κουβέντα δεν έμεινε όμως εκεί: «Δεν σας νοιάζει τίποτα; Είναι δυνατόν; Εντάξει ξέρουμε ότι δεν είστε καλοί ποδοσφαιριστές. Βλέπουμε ότι δεν είστε καν μέτριοι. Αλλά εγωισμό και ψυχή δεν έχετε; Σας γλεντάει όποιος σας βρει. Αν δεν μπορείτε φύγετε». Ατάκες ειπώθηκαν και στους ξένους παίκτες: «Υπάρχουν παιδιά στον κόσμο της ΑΕΚ που έχουν δει μόνο ένα πρωτάθλημα στη ζωή τους.

Αυτό που πήραν κάποιοι που είστε ακόμη εδώ. Δεν είμαστε ΑΕΚ για τους τίτλους. Η ΑΕΚ είναι τεράστιος σύλλογος για να υπάρχουν μόνο οι τίτλοι και να μας εκφράζουν. Θέλουμε από εσάς να δίνεται ψυχή για την ομάδα και ας χάσετε. Όπως κάνατε στην Τουρκία. Βγάλατε ψυχή εκεί και παρ’ ολίγο να προκριθούμε. Σας χειροκροτήσαμε όλοι. Ηρθαμε κοντά. Είναι υποχρέωσή σας απέναντί μας και στη φανέλα που φοράτε να βγάζετε ψυχή».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments