Αθλητισμός

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: Η πίστη του Δώνη για την ανατροπή

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: Η πίστη του Δώνη για την ανατροπή
Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Ο Γιώργος Δώνης αν και δεν βρισκόταν στον πάγκο της ομάδας, μετέφερε την πίστη του για ανατροπή του σκορ στους παίκτες του «τριφυλλιού».

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: Μπορεί ο Γιώργος Δώνης να μην βρισκόταν στον πάγκο του Παναθηναϊκού, ωστόσο μετέφερε την πίστη του για την ανατροπή στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, στους ποδοσφαιριστές του. Ο τεχνικός των «πρασίνων», που παρακολουθούσε την αναμέτρηση από μπουθ στο ΟΑΚΑ, πίστευε ότι οι παίκτες του μπορούν να ανατρέψουν το εις βάρος τους 2-0 και τους έστειλε μήνυμα μέσω των συνεργατών του στο ημίχρονο.

«Η ΑΕΚ μας έχει βάλει δύο γκολ σε τρεις φάσεις. Το παιχνίδι δεν είναι χαμένο. Θα κάνουμε δύο αλλαγές και θα μπούμε να το γυρίσουμε και να κερδίσουμε. Μπορούμε να το γυρίσουμε και θα το γυρίσουμε», ήταν τα λόγια του Δώνη, τα οποία μεταφέρθηκαν στους παίκτες, που φώναξαν όλοι μαζί «πάμε να το γυρίσουμε».

Παναθηναϊκός: Πανηγύρισε νίκη σε ντέρμπι μετά από δύο χρόνια

Το «Τριφύλλι» έκανε μια επική ανατροπή και πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη (3-2) κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0, χάρη σε γκολ των Μακέντα, Περέα και Κολοβέτσιου πραγματοποίησε ένα απίθανο comeback και για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική, μετά την ισοπαλία στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ, έδειξε πως ακόμα μπορεί να αγωνιστεί στα ίσα απέναντι στους «μεγάλους» της Super League, παρά τα όποια προβλήματα.

Μάλιστα, η νίκη κόντρα στην «Ένωση» ήταν η πρώτη για τον Παναθηναϊκό σε ντέρμπι απέναντι στους τρεις μεγάλους (Ολυμπιακό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ) εδώ και σχεδόν δύο χρόνια. Πιο συγκεκριμένα, στις 18 Οκτωβρίου του 2018, οι «πράσινοι» είχαν επικρατήσει με 1-0 του Ολυμπιακού στο «Α. Νικολαϊδης» με το γκολ του Λούκας Βιγιαφάνιες. Εκείνη τη σεζόν οι «πράσινοι» είχαν αναδειχθεί ισόπαλοι με την ΑΕΚ (1-1) στην έδρα τους, ηττήθηκαν με 4-0 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, έφεραν ισοπαλία (1-1) με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, έχασαν 3-0 από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, ενώ με το ίδιο σκορ γνώρισαν την ήττα από τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο.

Την περυσινή σεζόν ο Παναθηναϊκός έχασε 2-0 από τον ΠΑΟΚ και στα δύο παιχνίδια, έφερε 0-0 με την ΑΕΚ και στις δύο αναμετρήσεις, ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, ενώ το ματς στο ΟΑΚΑ διακόπηκε. Φέτος οι «πράσινοι» προέρχονταν από δύο ισοπαλίες στο ΟΑΚΑ με τον Ολυμπιακό (1-1) και στην Τούμπα (2-2) με τον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments