Ειδήσεις

Γιασίν Μεριά: Έβγαλε “νεύρα” με τον Ατρόμητο

Γιασίν Μεριά: Έβγαλε “νεύρα” με τον Ατρόμητο
Γιασίν Μεριά: Ο Τυνήσιος θέλει να αγωνίζεται συνεχώς, αλλά ο Μάρτινς προσπαθεί αν τον προφυλάξει.

Γιασίν Μεριά: Ο Τυνήσιος αμυντικός μπορεί να ξεκίνησε ως βασικός και αναντικατάστατος της χρονιά, αλλά πλέον ο Αβραάμ Παπαδόπουλος έχει μπει για τα καλά στο ροτέισον των βασικών αμυντικών. Ο Ρούμπεν Σεμέδο δεν βγαίνει από την ενδεκάδα σε καμία περίπτωση και ο Μάρτινς έχει αποφασίσει να εναλλάσσει τον παρτενέρ του Πορτογάλου στόπερ.

Ο Αβραάμ έχει αποδείξει στα παιχνίδια που έχει αγωνιστεί ότι είναι ισάξιος με τον Μεριά, και αν εξαιρέσει κανείς την αποβολή του στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, έχει σώσει αρκετές φορές τον Ολυμπιακό από δύσκολες καταστάσεις. Ο Μεριά αν και ήταν βασικός με τη Μπάγερν, κόντρα στον Ατρόμητο έμεινε στον πάγκο κι έπαιξε αλλαγή όταν αποβλήθηκε ο Παπαδόπουλος.

Ο Τυνήσιος είχε αρκετά νεύρα μετά το τέλος της αναμέτρησης με τους “κυανόλευκους” καθώς θέλει να αγωνίζεται. Όμως ο Μάρτινς γνωρίζει πολύ καλά ότι ο Τυνήσιος χρειάζεται ξεκούρασει και ανάσες, και δεν μπορεί να παίζει σερί παιχνίδια, καθώς το καλοκαίρι μπήκε αμέσως μετά το τέλος του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής και είναι συνέχεια στις κλήσεις για την εθνική ομάδας της Τυνησίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments