Ελλάδα

Ευελπίδων: Επεισόδια στα δικαστήρια όπου απολογούνταν μέλη της Επαναστατικής Αυτοάμυνας

Ευελπίδων: Επεισόδια στα δικαστήρια όπου απολογούνταν μέλη της Επαναστατικής Αυτοάμυνας
Ευελπίδων: Οι αστυνομικοί έκαναν χρήση κρότου λάμψης για να απωθήσουν τους αλληλέγγυους στους 2 κατηγορούμενους για την Επαναστατική Αυτοάμυνα, ενώ ακολούθησαν συμπλοκές.

Ευελπίδων: Ένταση έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων όπου απολογήθηκαν οι δυο κατηγορούμενοι για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Επαναστατική Αυτοάμυνα», οι οποίοι συνελήφθησαν το Σάββατο (9/11) μετά από μεγάλη επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής. Σε συμπαράσταση των δύο κατηγορουμένων βρέθηκαν από το πρωί έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων περίπου 50 φίλοι και αλληλέγγυοι οι οποίοι με συνθήματα περίμεναν την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Οι απολογίες των δύο κατηγορουμένων ενώπιον ανακριτή έγιναν για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Επαναστατική Αυτοάμυνα» έγιναν με ισχυρά αστυνομικά μέτρα. Οι κατηγορούμενοι 41 και 45 ετών αντίστοιχα, όπως και δύο ακόμη θεωρούμενα μέλη της οργάνωσης που αναζητά η αστυνομία, είναι αντιμέτωποι με βαρύτατο κατηγορητήριο που περιλαμβάνει τρία κακουργήματα και πέντε πλημμελήματα που αφορούν τρομοκρατικές πράξεις, αλλά και κατοχή εκρηκτικών και όπλων.

Οι κατηγορούμενοι, Βαγγέλης Σταθόπουλος και Διονύσης Μπάκας αντίστοιχα, όπως και δύο ακόμη θεωρούμενα μέλη της οργάνωσης που ψάχνει η ΕΛ.ΑΣ., είναι αντιμέτωποι με βαρύτατο κατηγορητήριο που περιλαμβάνει τρία κακουργήματα και πέντε πλημμελήματα που αφορούν τρομοκρατικές πράξεις, αλλά και κατοχή εκρηκτικών και όπλων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments