Lifestyle

Μαρίνα GNTM: Οι πρώτες της δηλώσεις και η ανάρτησή της μετά την αποχώρησή της [vid]

Μαρίνα GNTM: Οι πρώτες της δηλώσεις και η ανάρτησή της μετά την αποχώρησή της [vid]
Μαρίνα GNTM: Μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής της η Μαρίνα ξέσπασε σε κλάματα.

Μαρίνα GNTM: Έντεκα κορίτσια παρέμειναν στο Greece’s Next Top Model 2 καθώς στο επεισόδιο της Τρίτης αποχώρησε η Μαρίνα.  Η Μαρίνα, η Ασημίνα και η Άννα ήταν οι τρεις διαγωνιζόμενες, οι οποίες είχαν τις χειρότερες φωτογραφίες ωστόσο η Μαρίνα ήταν αυτή που δεν κατάφερε να παραμείνει στο παιχνίδι.

Η Μαρίνα ξέσπασε από την ένταση της στιγμής σε κλάματα όταν κοίταξε τις φίλες της, όμως το ίδιο έκαναν και η Κέϊσι με τη Χαρά. Μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης από το GNTM, η Μαρίνα είπε στην κάμερα του διαγωνισμού μόδας: «Στεναχωρήθηκα πολύ που αποχώρησα αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν ήμουν πολύ καλά τον τελευταίο καιρό ψυχολογικά, μου έλειπε πολύ η οικογένεια μου, το αγόρι μου, όλοι… και μάλλον αυτό έβγαινε προς τα έξω στις δοκιμασίες. Οπότε εντάξει, έγινε, δεν πειράζει».

Η Μαρίνα είχε επηρεαστεί ψυχολογικά και αυτό βγήκε στις δοκιμασίες, με αποτέλεσμα να είναι η επόμενη που θα αποχωρήσει.

Η Μαρίνα είχε επηρεαστεί ψυχολογικά και αυτό βγήκε στις δοκιμασίες, με αποτέλεσμα να είναι η επόμενη που θα αποχωρήσει από το #GNTMgr. Star Channel #StarChannelTv

Gepostet von Greece’s Next Top Model am Dienstag, 12. November 2019

Λίγο αργότερα έκανε και την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram, όπου εξέφρασε τα συναισθήματά της και ευχαρίστησε τον κόσμο για τα όμορφα μηνύματα που της έχει στείλει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments