Αθλητισμός

Δημήτρης Κουρμπέλης: “Φουλάρει” για την ανανέωσή του ο Παναθηναϊκός

Δημήτρης Κουρμπέλης: “Φουλάρει” για την ανανέωσή του ο Παναθηναϊκός
Δημήτρης Κουρμπέλης: Ο 26χρονος αμυντικός μέσος αποτελεί προτεραιότητα για τον Παναθηναϊκό, με τους "Πράσινους" να ετοιμάζονται να προβούν σε οικονομική υπέρβαση προκειμένου να διατηρήσουν το αρχηγό στο ρόστερ τους.

Δημήτρης Κουρμπέλης: Ώρα ανανεώσεων στον Παναθηναϊκό, με τη διοίκηση των “Πράσινων” να προχωρά με σταθερά βήματα στη διατήρηση των παικτών που ο Γιώργος Δώνης θεωρεί πως αποτελούν βασικά κομμάτια της ομάδας τους. Στο “Τριφύλλι” η οικονομική πολιτική επιβάλλει συμβόλαια με χαμηλές οικονομικές αποδοχές. Αυτό κάνει τις διαπραγματεύσεις να είναι αρκετά δύσκολες μιας και αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές του συλλόγου περιμένουν κάτι καλύτερο, το οποίο πιθανόν να μπορούν να το βρουν και εκτός Παναθηναϊκού.

Μια περίπτωση σαν τις παραπάνω είναι και του Κουρμπέλη, με τη διοίκηση σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime να ξεκινά διαπραγματεύσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του.Η σύμβαση του Έλληνα διεθνή εκπνέει τον Δεκέμβρη του 2020, ωστόσο στο “Τριφύλλι” τρέχουν ήδη να επεκτείνουν τη συνεργασία τους μαζί του, καθώς θεωρείται ένας από τους πολυτιμότερους της ομάδας του Γιώργου Δώνη. Οι πρώτες σκέψεις της διοίκησης είναι στον παίκτη να προταθεί ηγεμονικό συμβόλαιο, το οποίο ο 26χρονος δύσκολα θα σκεφτεί να απορρίψει.

Στόχος των ανθρώπων του Παναθηναϊκού είναι να σταλεί μήνυμα “αντεπίθεσης” και εκτός αγωνιστικών χώρων, μετά την τεράστια νίκη με ανατροπή στο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ. Πέραν του Δημήτρη Κουρμπέλη, οι “Πράσινοι” καλούνται άμεσα να έρθουν σε συνομιλίες και με την πλευρά του Εμάνουελ Ινσούα. Ο Αργεντινός αμυντικός ξεχωρίζει για την ταχύτητα και το πάθος του, στοιχεία που ο προπονητής του, Γιώργος Δώνης δεν θέλει να χάσει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments