Ελλάδα

Φωτιά τώρα στη μαρίνα Γλυφάδας

Φωτιά τώρα στη μαρίνα Γλυφάδας
Συναγερμός έχει σημάνει στην Γλυφάδα, καθώς ξέσπασε φωτιά στην Μαρίνα.

Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα φωτιά σε εγκαταλελειμμένο σκάφος στην 3η μαρίνα Γλυφάδας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά ξέσπασε αρχικά στην εγκαταλελειμμένη θαλαμηγό και στη συνέχεια επεκτάθηκε και σε διπλανό σκάφος. Πυκνός καπνός έχει σηκωθεί και είναι ορατός όχι μόνο στην Γλυφάδα αλλά και από άλλες περιοχές. Στο σημείο βρίσκονται έξι οχήματα της Πυροσβεστικής με 18 πυροσβέστες.

Η φωτιά επεκτάθηκε σε άλλα δύο παρακείμενα σκάφη, και έτσι αυτή την ώρα τρία πλεούμενα έχουν παραδοθεί στις φλόγες. Την ίδια ώρα γίνονται προσπάθειες να μεταφερθούν τα υπόλοιπα σκάφη που βρίσκονται δίπλα στο φλεγόμενο, προκειμένου να μην επεκταθεί σ’ αυτά η πυρκαγιά. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το ΣΚΑΙ, μια γυναίκα βρισκόταν μέσα σε ένα από τα σκάφη που έπιασε φωτιά.

Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε υπό αδιευκρίνιστη αιτία σε δυο θαλαμηγούς στη Γ’ μαρίνα Γλυφάδας, η οποία επεκτάθηκε και σε τρίτο μικρότερο σκάφος. Από τη φωτιά προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στα σκάφη, ενώ έχουν ποντιστεί αντιρρυπαντικά φράγματα για την αποφυγή τυχόν ρύπανσης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments