Διεθνή

Ρωσία: Μακελειό σε Πανεπιστήμιο – Δύο νεκροί και τρεις τραυματίες

Ρωσία: Μακελειό σε Πανεπιστήμιο – Δύο νεκροί και τρεις τραυματίες
Ρωσία: Συναγερμός στις αρχές του Μπλαγκοβεστσένκ στην ανατολική Ρωσία, καθώς 19χρονος φοιτητής άνοιξε πυρ σε αίθουσα πανεπιστημίου σκοτώνοντας δύο και τραυματίζονται άλλους τρεις.

Ρωσία: Δύο νεκροί και τρεις τραυματίες ήταν ο απολογισμός της επίθεσης νεαρού φοιτητή σε πανεπιστήμιο της πόλης Μπλαγκοβεστσένκ στην ανατολική Ρωσία. Ο 19χρονος άνοιξε πυρ εντός της αίθουσας προκαλώντας τον ακαριαίο θάνατο ενός φοιτητή και τον τραυματισμό άλλων τριών. Στη συνέχεια και και πριν προλάβουν να τον συλλάβουν οι Αρχές έδωσε τέλος στη ζωή του.

Τραγωδία με θύματα φοιτητές έλαβε χώρα στη Ρωσία το πρωί της Πέμπτης, με 19χρονο να ανοίγει πυρ σε αίθουσα του πανεπιστημίου της πόλης Μπλαγκοβεστσένκ. Ο νεαρός σήκωσε όπλο εντός του πανεπιστημίου σκορπώντας το θάνατο σε ένα συμφοιτητή του, τραυματίζοντας παράλληλα άλλους τρεις. Μετά την αποτρόπαια πράξη και λίγο πριν εισβάλουν οι Αρχές στον χώρο ο ίδιος αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του του υπουργείου Εσωτερικών της Ρωσίας, υπουργείο Εσωτερικών της Ρωσίας το όπλο ήταν καταχωρημένο στο όνομα του δράστη. Όπως μεταδίδει το TASS ο 19χρονος αντάλλαξε πυρά και με αστυνομικούς πριν τελικά να εγκλωβιστεί σε ένα αμφιθέατρο όπου και αυτοκτόνησε. Η πρώτη εκτίμηση της αστυνομίας για τα κίνητρα του δράστη ήταν κάποια διαμάχη που είχε στο παρελθόν με άλλους συμφοιτητές του. Από τους τραυματίες, ηλικίας 17, 19 και 20 ετών, ο ένας νοσηλεύεταιι σε κρίσιμη κατάσταση, ο δεύτερος σε σοβαρή και ο τρίτος φέρει πιο ελαφρά τραύματα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments