Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης: Στη Θεσσαλονίκη ο πρωθυπουργός – Συνάντηση με Ζάεφ και Μπορίσοφ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Στη Θεσσαλονίκη ο πρωθυπουργός – Συνάντηση με Ζάεφ και Μπορίσοφ
Κυριάκος Μητσοτάκης: Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται σήμερα ο πρωθυπουργός δίνοντας το παρών στη διάσκεψη «Thessaloniki Summit 2019», στο περιθώριο της οποίας θα έχει την ευκαιρία να βρεθεί με τον πρωθυπουργό της Βόρεις Μακεδονίας, Ζόραφ Ζάεφ.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Στη Θεσσαλονίκη θα βρεθεί σήμερα ο πρωθυπουργός δίνοντας το παρών στις εργασίες της διάσκεψης «Thessaloniki Summit 2019», που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Ελλάδος. Εκεί θα έχει την ευκαιρία να βρεθεί με τους πρωθυπουργούς της Βόρειας Μακεδονίας και Βουλγαρίας, Ζόραν Ζάεφ και Μπόικο Μπορίσοφ, καθώς αμφότεροι είναι καλεσμένοι προκειμένου να παρακολουθήσουν τη διάσκεψη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη ξεκινά στις 15:30. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραστεί στη συνέντευξη Τύπου του ΣΕΒΕ για την παρουσίαση του εμπορικού σήματος των μακεδονικών προϊόντων, στο ξενοδοχείο Hyatt Regency. Στο περιθώριο του «Thessaloniki Summit 2019», ο πρωθυπουργός, θα έχει διμερείς συναντήσεις στις 18:30 με τον πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας Ζόραν Ζάεφ και στις 19:30 με τον πρωθυπουργό της Βουλγαρίας Μπόικο Μπορίσοφ, στο ξενοδοχείο Hyatt Regency.

Στις 20:30, ο πρωθυπουργός θα μιλήσει στο πλαίσιο του επίσημου δείπνου του 4ου «Thessaloniki Summit». Συνάντηση Κυρ. Μητσοτάκη με τον υπουργό Επικρατείας για Εξωτερικές Υποθέσεις της Σ. Αραβίας. Όσον αφορά την κοινή παρουσία Κυριάκου Μητσοτάκη – Ζόραν Ζάεφ, οι δύο άνδρες θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν αναλύοντας τα τεκταινόμενα γύρω από την Συμφωνία των Πρεσπών και την υλοποίηση της, λίγες εβδομάδες μετά το βέτο που άσκησε η Γαλλία μπλοκάροντας τις διαπραγματεύσεις της Βόρειας Μακεδονίας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την ένταξη της χώρας στην Ευρωζώνη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments