Αθλητισμός

Λάζαρος Λάμπρου: Θέμα στον ΠΑΟΚ με τις δηλώσεις του

Λάζαρος Λάμπρου: Θέμα στον ΠΑΟΚ με τις δηλώσεις του
Λάζαρος Λάμπρου: Οι δηλώσεις του νεαρού επιθετικού δεν ήχησαν καλά στους οπαδούς του ΠΑΟΚ, αλλά και στο εσωτερικό της ομάδας.

Ο Λάζαρος Λάμπρου δεν είναι ευχαριστημένος από το ρόλο που έχει μέχρι στιγμής στην ομάδα του ΠΑΟΚ και το αποκάλυψε στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης με τη Δόξα Δράμας, στην οποία πραγματοποίησε την πρώτη του ανεπίσημη εμφάνιση με τη φανέλα του Δικεφάλου του Βορρά, πετυχαίνοντας μάλιστα και γκολ.

«Είχα να παίξω καιρό, ήταν ευκαιρία να δείξω ότι αξίζω να είμαι στην ομάδα. Ήθελα να αποδείξω στους ανθρώπους της ομάδας ποιος είμαι. Είμαι επαγγελματίας και από τη στιγμή που δεν παίζω, δουλεύω για μένα. Ο Ιανουάριος είναι κοντά και θα δούμε τι θέλει να κάνει η ομάδα. Δεν βρίσκω νόημα να είμαι κάπου και να μην παίζω, η ομάδα έχει τον πρώτο λόγο βέβαια. Εγώ δουλεύω για μένα αφού δεν αγωνίζομαι και δεν μπορώ να βοηθήσω την ομάδα. Αν δεν αλλάξει κάτι θα συζητήσω με την ομάδα…», σημείωσε χαρακτηριστικά ο νεαρός επιθετικός.

Οι δηλώσεις αυτές προκάλεσαν αρκετές αντιδράσεις από τους φίλους του ΠΑΟΚ, αλλά και στο εσωτερικό της ομάδας, με τον Λάζαρο Λάμπρου να προσπαθεί να ρίξει τους τόνους, δίνοντας τη δική του εξήγηση στο instagram, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Για αυτούς που λένε ότι θέλω να φύγω… Το καλύτερο για μένα είναι να μείνω και να παίξω στον ΠΑΟΚ».

Δείτε την ανάρτηση του Λάζαρου Λάμπρου:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments